Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Trucks -uutuudet esitellään Euro Truck Simulator 2 -pelissä

Renault Trucks 2021

Renault Trucksin kaukoliikenteen (T) ja maansiirron (C ja K) ajoneuvomallistoon tulee vuonna 2021 lukuisia mukavuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta koskevia uudistuksia. Renault Trucks esittelee raskaiden kuljetusajoneuvojen uuden kuorma-automalliston ensimmäisen kerran 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 –videopelissä.

Renault Trucks tarjoaa kuorma-autojen ystäville uuden innovatiivisen ja interaktiivisen kokemuksen. Uusi virtuaalinen ajokokemus ja uuden Renault Trucks T-sarjan uudistukset julkistetaan 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 -videopelissä. Pelin ajosimulaattorissa on mahdollista testata virtuaalisesti kuorma-autojen ulkoisen muotoilun, kuljettajan ympäristön ja ohjaamon rakenteen muutoksia.

Uusi TCK Evolution 2021 mallisto – Renault Trucksin suurimmat uudistukset vuoden 2013 jälkeen

Nyt esiteltävät T-, C- ja K-sarjojen uudistukset ovat laajimmat muutokset sitten uudistetun malliston esittelyn vuonna 2013.

Renault Trucks on tehnyt merkittäviä parannuksia kuljettajien hyvinvointiin vaikuttavan ajo- ja matkustusmukavuuden suhteen. Kuljettajien ja tienkäyttäjien turvallisuus on niin ikään ollut keskeinen tekijä Renault Trucks T-, C- ja K-sarjojen kehittämisessä. Asiakkaiden näkökulmasta myös ajoneuvojen tuottavuutta on parannettu, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat entistä alhaisemmat ja ajoneuvojen käytettävyys on lisääntynyt erityisesti ennakoivien huoltosopimusten ansiosta.

Koe Renault Trucks T-sarjan uudistukset itse

6.4.2021 alkaen voi itse asettua vuosimallin 2021 Renault Trucks T- ja T High kuorma-autojen ohjaamoon, testata uutta ohjaamoergonomiaa ja kuorma-auton ajo-ominaisuuksia kaupunkialueella, maantiellä tai moottoritiellä. Uusia T-sarjan malleja pääsee kokeilemaan kirjautumalla Euro Truck Simulator 2 -PC-peliin, jonka pelaajia on yli 9 miljoonaa eri puolilla maailmaa. Sosiaalisessa mediassa pelikokemuksia voi jakaa aihetunnisteella #renaulttrucksevolution.

Lisäksi Euro Truck Simulator 2 -peliyhteisö näkee virtuaalisesti mallivuoden 2021 Renault Trucks T -mallin punaisella peitolla peitettynä Renault Trucks -jälleenmyyjäliikkeiden edustalla 29.3.2021 alkaen.

Käytännön tietoja

  • Euro Truck Simulator 2: peliohjeita
  • 6.4. klo 18 (CET) SCS Software Twitch -tilillä: Reaaliaikainen Renault Trucks T 2021 -testiajo ja live-tapaaminen Renault Trucksin suunnittelupäällikön Paul Daintreen kanssa.

Voita palkintoja

Uusien mallien esittelyä odottavilla on mahdollisuus voittaa lukuisia palkintoja Renault Trucksin sosiaalisten verkostojen kilpailuissa aihetunnisteella #renaulttrucksevolutioniscoming.


Lue seuraavaksi