Uutiset

Kuljetuskalusto

Rekka Group irrotti itsensä perinteisestä kuljetusalan muotista

Rekka Group

Kuljetusala on jo liian pitkään kärsinyt possumunkinmuotoisesta muotista. Siitä, että̈ rekkakuskin on oltava ukko, jonka vitamiinit tulevat hillosta. Siitä, että ollakseen ammattitaitoinen, laadukas ja vakavasti otettava yritys, on oltava mitäänsanomaton. Siitä, ettei kuljetusalan tarvitse katsoa tulevaan, vaikka muu maailma on jo siellä.

Heikki Virtanen

Tahto vapauttaa itsensä tästä̈ muotista oli taustalla, kun kaksi kuljetusalan yritystä̈, K-S Bulk Oy ja SFK Kuljetus Oy fuusioituivat joulukuussa 2021, ja syntyi aivan uusi yritys, joka rikkoo perinteisiä̈ rajoja jo nimellään.

Rekka Group on lähtenyt rohkeasti rakentamaan uutta brändiään humoristisella, mutta silti vakuuttavalla otteella, ja kutsuu mukaan kaikki, jotka ajavat mieluummin etupenkillä̈ kuin istuvat takana.

Uutta brändiä̈ on rakennettu rinta rinnan yrityksen uuden strategian kanssa. Me uskomme, että kasvu lähtee ennen kaikkea henkilöstöstä̈, siksi ihmiset yrityksen takana ovat vahvasti ja aidosti mukana kaikessa tekemisessä̈. Rekkojen kuvien sijaan nettisivuilla vilahtelee kuljettajien elämänmakuisia hetkiä̈ työstä̈ ja elämästä̈. Panostamme siihen, että̈ ihmiset kokevat työssään merkityksellisyyttä̈, arvostusta, välittämistä̈ ja yhteisöllisyyttä̈.

Tavoitteet korkealla

Rekka Groupin tavoitteet ovat korkealla. Aikomus on tuplata liikevaihto kolmessa vuodessa ja pyrkiä hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä̈. Tahto on myös kansainvälistyä̈ lähitulevaisuudessa. Matka ei tule varmasti olemaan helppo, mutta tahtoa löytyy. Kalustoa uusitaan, ajojen päästöjä mitataan, henkilöstöä̈ koulutetaan ja asiakkaiden kanssa käydään vahvaa vuoropuhelua jatkuvasti paremman huomisen eteen.

”Eihän sitä kukaan kasva mihinkään ilman asiakkaita, siksi asiakaskokemus, turvallisuus, laadukas työnjälki ja ennen kaikkea toimitusvarmuus ovat meidän alanvahva perusta kaikelle tekemiselle”, kertoo toimitusjohtaja Heikki Virtanen.

”Ensi vuonna seitsemän uutta rekkaa saa Rekka Groupin uudet brändivärit. Saattaa mennä̈ jokunen vuosi, kun kuljemme vielä rintarinnan tienpäällä vanhan ja uuden brändin kanssa, sillä rekkojen maalailu ei ole sitä halvinta lystiä.”

Rekka Group Oy

  • Kuljettaa jauhemaisia ja rakeisia teollisuuden raaka-aineita sekä kemikaaleja painesäiliö- ja nestekuljetuksina. Asiakkaina muun muassa metsä,-energia-, rakennus-, lääke- sekä elintarviketeollisuus.
  • Liikevaihto n. 7 M€
  • Henkilöstöä 60
  • Säiliöyhdistelmiä 23
  • Perustettu vuonna 2015
  • Pääomistaja sekä toimitusjohtaja Heikki Virtanen
  • Muut osakkaat: logistiikkapäällikkö Oskari Laaksonen, kehitysjohtaja Suvi Widgrén sekä ulkopuolinen perustajaosakas Rauno Ikonen.Lue seuraavaksi