Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskone Yölinja aukeaa uusille paikkakunnille

Suomessa ensimmäinen läpi yön raskaan kaluston huoltopalveluja tarjoava Raskone Yölinja avattiin maaliskuussa 2015. Nyt suosittu palvelu on laajentunut Kouvolaan, Ouluun ja Turkuun – ja kohta oman Yölinjansa saavat myös Tampere ja Jyväskylä.

Läpi yön huoltopalveluja tarjoavan Yölinjan taustalla on Raskoneen vuosi sitten toteuttama asiakaskysely. Asiakkaiden palautteessa yksi toive nousi ylitse muiden: huoltopalvelujen saatavuuteen toivottiin joustavuutta.

“Otimme palautteen vakavasti ja päätimme selvittää, miten voisimme parhaimmin vastata kysyntään”, kertoo Raskoneen toimitusjohtaja Timo Seppä. “Pelkän aukioloaikojen pidentämisen sijaan päätimme mennä vielä askeleen pidemmälle. Ajattelimme, että koska useimmat asiakkaamme liikennöivät päivisin ja iltaisin, miksi emme tarjoaisi huoltopalveluja silloin kun kalusto ei ole ajossa – eli öisin.”

Tästä ajatuksesta syntyi Raskone Yölinja. Palvelu, jossa Raskone huoltaa asiakkaan ajoneuvon keskellä yötä. Asiakas voi tuoda ajoneuvon huoltoon päivän ajojen päätteeksi ja noutaa sen aamulla huollettuna suoraan takaisin ajoon. Näin ajoneuvojen käyttöaste säilyy mahdollisimman korkeana. Yölinjalla onnistuu myös vaativat korjaukset huoltojen lisäksi.

Ensimmäinen Yölinja avattiin Vantaan Raskone Airportiin maaliskuussa 2015. “Kysyntä ylitti odotukset heti palvelun käynnistämisestä lähtien. Aloimme pian saada myös muilta paikkakunnilta viestejä, että palvelu olisi tervetullut muihinkin Raskoneen toimipisteisiin”, sanoo Seppä. Kysynnän johdosta olemme avanneet nyt Yölinja-palvelut Kouvolan, Oulun ja Turun toimipisteissä.

Nopea laajentuminen jatkuu lähikuukausina Tampereelle ja Jyväskylään, myös näillä paikkakunnilla sijaitsevat Raskoneen toimipisteet avaavat omat Yölinjansa.

www.raskone.fi

Lue seuraavaksi