Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskone uudistuu

Raskone

Raskone toimii nyt uuden brändin alla. Ilmemuutoksella halutaan tuoda näkyväksi Raskoneen kehittymistä nykyaikaiseksi hyötyajoneuvojen huollon ja korjauksen ammattilaiseksi, sekä viestiä yrityksen kyvystä vastata asiakkaiden ja toimintaympäristön haasteisiin tulevaisuudessa.

Vuonna 1994 alkanut tarina hyötyajoneuvojen parissa jatkuu edelleen nyt vain uuden ilmeen alla. Brändityö pohjautuu asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.  Raskone on helposti lähestyttävä, asiakkaita intohimolla ja taidolla palveleva yhteistyökumppani.

Asiakkaille ilmemuutos näkyy verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä korjaamoilla.

”Brändimuutos pohjautuu visioomme olla asiakkaiden arvostama ensisijainen kumppani. Erinomainen asiakaspalvelukokemus ja kestävien asiakassuhteiden rakentaminen on avainasemassa tavoitteiden saavuttamisessa. Asiakkaiden ja toimintaympäristön muutokset toimivat meille kehityksemme suunnannäyttäjänä”, kertoo Raskone Oy:n toimitusjohtaja Jan Popov.

Asiakaskokemus keskiössä

Raskone panostaa erityisesti erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumiseen asioinnin kaikissa vaiheissa. Yhtiö tarjoamaa laadukkaita, oikea-aikaisia ja kustannustehokkaita huolto- ja korjaamopalveluita pitäen ajoneuvokaluston tehokkaasti liikkeessä.

Tekninen osaaminen huippua

Raskoneen tekninen osaaminen raskaan kaluston ja kevyiden hyötyajoneuvojen valtamerkeissä on alansa huippua. Osaamista kehitetään jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden tarpeita, kuten esimerkiksi autokannan sähköistymistä. Raskoneen erikoisosaamista ovat päällirakenteet, diagnoosityöt ja raskaan kaluston vauriokorjaukset.

Raskone lyhyesti

Raskone Oy on vuonna 1994 perustettu hyötyajoneuvojen valtakunnallinen korjaamoketju. Korjaamoja on 18 ympäri maan. Raskoneella työskentelee yli 450 hyötyajoneuvojen korjaamotoiminnan ammattilaista. Raskone kuuluu pörssiyhtiö Relais Group Oyj -konserniin.


Lue seuraavaksi