Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskasvaraosa palvelee, ProTruck varmistaa valikoiman kattavuudenRaskasvaraosa Oy on vuonna 2010 perustettu perheyritys, jota luotsaavat veljekset Sami ja Miikka Mäkelä. Vantaalla Suomen logistiikan keskuksessa sijaitseva yritys on saavuttanut asiakaskunnan arvostuksen hyvän valikoiman ja erittäin yksilöllisen palveluasenteen avulla. Tuotteiden nopea saatavuus asiakkaille kaikissa tilanteissa on puolestaan varmistettu ProTruck-jälleenmyyntiverkoston avulla.

Vantaan Tuupakassa sijaitseva Raskasvaraosa Oy (RVO) on raskaan kaluston kokenut osaaja, jolta löytyvät varaosat esimerkiksi kuorma-autoihin, perävaunuihin sekä linja-autoihin. RVO on tunnettu alan ammattilaisia miellyttävistä aukioloajoista sekä joustavasta asiakaspalvelusta. RVO:n ammattitaitoinen henkilökunta ahkeroi aamusta iltakuuteen ja palvelua saa myös lauantaisin. Asiakkaille on tarjolla myös päivystyspalvelu, ja kolmella yrityksen omalla pakettiautolla suoritettavat kuljetukset varmistavat nopeat toimitukset kaikkialle Uudenmaan alueelle.

Veljeys on voimavara

RVO:n Sami ja Miikka Mäkelä ovat monen perheyrityksen tapaan kasvaneet yritystoimintaan sisään, ja sukupolvenvaihdosta suoritettaessa oli selvää, että kumpikin veljeksistä jatkaa toiminnassa mukana.

Raskasvaraosa Oy:n aukioloajat soveltuvat raskaan alan ammattilaisten arkeen. Miikka Mäkelä tietää ammattitaitoisen henkilökunnan osaavan tarjota asiakkaille juuri heidän tehtäviinsä soveltuvia ratkaisuja.

”Veljeksinä tunnemme toistemme toimintatavat tarkoin, ja isommatkin päätökset on aina saatu aikaan ilman suurempia ongelmia. Olemme kuitenkin myös luonteeltamme erilaisia, mikä tuo sopivasti uusia, toisiaan täydentäviä ajatuksia yritystoiminnan kehittämisestä. Sama monipuolisuus näkyy positiivisesti myös henkilökunnassamme, joka on sopiva sekoitus kokemuksen tuomaa rauhallisuutta yhdistettynä nuoruuden intoon ja idearikkauteen. Olemmekin hyvin ylpeitä henkilökuntamme ammattitaidosta, ja pitkäkestoiset työsuhteet toimivat osoituksena myös työntekijöiden viihtyvyydestä”, kertovat Sami ja Miikka Mäkelä.

Osat tarpeen mukaan

RVO:n vahvuutena on osien sekä tarvikkeiden monipuolisuus ja vaihtoehtojen korkea määrä.

”Meillä on valikoimassa samasta tuotteesta yleensä niin alkuperäis- kuin tarvikeosia, mikä on asiakkaiden useinkin nopeasti muuttuvissa tilanteissa tärkeä ominaisuus. Tunnemme myös asiakaskuntamme sekä heidän työtehtävänsä tarkoin, minkä ansiosta pystymmekin suosittelemaan toimivia ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa. Seuraamme myös alan tilanteiden kehitystä tarkoin, ja varastotilanteemme muuntuu joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.”

Raskasvaraosa Oy:n kattava varaosa- ja tarvikevalikoima on rakennettu asiakastarpeet tarkoin huomioiden. Kuuluminen ProTruck-jälleenmyyntiverkostoon tehostaa ja monipuolistaa palveluita entisestään.

”Sijaintimme aivan Kehä III:n varrella on osoittautunut onnistuneeksi ratkaisuksi, sillä alueella sijaitsevat käytännössä kaikki maamme alan isot toimijat. Moni asiakas noutaa itse tuotteensa suoraan meiltä, mutta myös toimituksia hoitavien pakettiautojemme käyttöaste on kovassa kasvussa. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti, ja esimerkiksi illalla tehtävä tilaus käsitellään yön aikana, ja toimitetaan asiakkaille heti aamun alkajaisiksi”, Mäkelät korostavat.

ProTruck tuo vahvuutta toimintaan

RVO liittyi ProTruck-jälleenmyyntiverkostoon nelisen vuotta sitten, ja päätöstä ei ole tarvinnut katua.

”ProTruck tuo meille näkyvyyttä raskaan liikenteen alalla, ja liityimme mielellämme jälleenmyyjäverkostoon kasvattamaan tunnettavuuttamme. ProTruckin toimiva markkinointi ja voimakas panostus esimerkiksi messutapahtumiin tarjoaakin meille runsaasti hyötyä, jota ei yksin toimimalla olisi mahdollista saavuttaa. Tärkein yksittäinen ominaisuus ketjun toiminnassa on kuitenkin Protruck.fi-verkkokauppa, joka vie valikoiman ja saatavuuden uudelle tasolle. Tämä näkyy luonnollisesti omassa asiakastyytyväisyydessämme, kun harvinaisemmatkin osat saadaan toimitettua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kaiken kaikkiaan ProTruck-konsepti on osoittautunut hyvin toimivaksi, ja runsaiden hyötyjen lisäksi meille jää kuitenkin vapaus toimia omien tarpeidemme mukaisesti”, päättävät Sami ja Miikka Mäkelä.Lue seuraavaksi