Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskas-Kauppi Oy laajentaa

Kone-Kauppi Oy:n tytäryhtiö Raskas-Kauppi Oy on ostanut 16.4.2015 tehdyllä kaupalla Sataservice Oy:n raskaankaluston korjaamon koko liiketoiminnan. Kaupan myötä Sataservice keskittyy teolliseen tuotannon kunnossapitoon.

Kone-Kauppi Oy on Raumalla toimiva valtuutettu Ford ja Subaru -merkkihuolto sekä monimerkkihuolto ja varaosaliike, jossa työskentelee yhteensä 15 työntekijää. Tehdyn liiketoimintakaupan myötä henkilöstömäärä lisääntyy 12 raskaankaluston ammattilaisella. Tulevaisuudessa yhtiö pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin myös raskaan kaluston huoltojen, korjausten sekä varaosatoimitusten osalta. Toiminnan laajenemisen ansiosta yhtiö saavuttaa synergiaetuja eri toimipisteiden välillä, jolloin palvelutarjonta nykyisille ja uusille asiakkaille paranee ja tehostuu. Tavoitteena on jatkossakin tarjota asiakkaille liikkuvan kaluston huolto- ja varaosapalvelut nopealla, vaivattomalla ja luotettavalla palvelulla.

Toiminta raskaan kaluston korjaamolla jatkuu normaalina ja työntekijät siirtyvät Sataserviceltä Raskas-Kaupille vanhoina työntekijöinä. Suojantien kalustokorjaamon yksikön vetäjänä jatkaa Kari Kangas.

Lue seuraavaksi