Uutiset

Kuljetuskalusto

Rainbow Spinner Ultima mullistaa pesumaailmaa

Tammermatic Groupin uutuuskone Rainbow Spinner Ultima pesee puhtaaksi muodoiltaan vaikeat ajoneuvot mullistaen näin raskaan kaluston pesumaailmaa. Avain ajoneuvojen tehokkaaseen pesuun löytyy korkeapaineteknologiasta.

”Perinteisten linja- ja kuorma-autojen tasaisille pinnoille ihanteellinen pesuvaihtoehto on korkeapainepesun V-suihku. Monimuotoista kalustoa, kuten säiliö-, roska-, betoni- ja paloautoja sekä traktoreita tai maansiirtokalustoa pestäessä kannattaa valita oskilloiva- tai spinnerikorkeapainepesu nollapistesuuttimilla”, kertoo Tammermatic Groupin raskaan kaluston tuotejohtaja Lauri Hurme.

Rainbow Spinner Ultima -koneissa on vakiona 12 spinneriä. Kussakin on neljä nollapistesuutinta, joiden vesisuihkut muodostavat yhtenäisen alueen ja iskuvoiman pestävälle pinnalle. Spinnereiden pyörivä liike taasen ohjaa veden ajoneuvon vaikeimpiinkin paikkoihin mahdollistaen parhaan pesutuloksen. Rainbow Spinner Ultimaa on saatavilla myös kaksi- ja kolmiharjaisena versiona.

”Kaluston puhtaus on palveluntuottajalle imagokysymys”, muistuttaa Hurme, jonka mukaan puhtaudella on tärkeä merkitys myös energiankulutuksen näkökulmasta, sillä ajoneuvoihin voi etenkin talvella kertyä satoja kiloja likaa. Automaattipesu on myös käsinpesua nopeampaa, joten koneellinen pesu nostaa kaluston käyttökapasiteettiastetta.

Spinneriteknologian ansiosta 12-metrisen linja-auton päivittäispesu Spinner Ultiman 12 spinnerin ohjelmalla kestää vain kaksi minuuttia. Tuoreen veden kulutus minimoidaan tehokkaalla vedenkierrätysjärjestelmällä, joka kierrättää jopa 80 prosenttia käytettävästä vedestä. Pesuveden kierrättäminen on paitsi ympäristöystävällistä myös edullista, sillä järjestelmä ei käytä puhdistamiseen kemikaaleja tai haitallisia lisäaineita.

Lue seuraavaksi