Uutiset

Kuljetuskalusto

Puunkuormaajamestari 2019 -kilpailu käyntiin

Lähtölaukaus Puunkuormaajamestari 2019 -kilpailulle ammuttiin tänään Mansen Mörinöiden yhteydessä Volvo Truck Center Tampereen pihalla. Volvo Trucks, Cargoteciin kuuluva Hiab ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen järjestävät perinteikkään ja suositun alan ammattilaisten puunkuormauskiertueen 34. kerran.

Tampereelta, Mansen Mörinöiltä 5.–6.4. alkava Puunkuormaajamestarikiertue vierailee 18:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. Tampereen lisäksi myös Rovaniemellä ja Jyväskylässä, jonne kiertue päättyy 23.5., kiertue pysähtyy kahdeksi päiväksi. 

Puunkuormaajamestari 2019 -kilpailun finaali järjestetään tänä vuonna Alucar Oy:llä Maksamaalla 15.6.2019. Miesten finaaliin osallistuu viisi parasta entisen läänijaon mukaista lääninmestaria sekä kilpailuaikojen perusteella viisi parasta osallistujaa. Naisten finaaliin pääsee kuusi parasta osakilpailuaikojen perusteella. 

Tänä vuonna Puunkuormaajamestarikiertueella yhteistyö ammatillisten oppilaitosten kanssa on entistä laajempaa. Yhteistyöllä pyritään innostamaan alasta kiinnostuneita nuoria kouluttautumaan puutavara-auton kuljettajiksi, ja siten varmistamaan osaavien kuljettajien saatavuus.

Kilpailupäivinä on oivallinen tilaisuus tutustua kiertueen yhteistyökumppaneitten tuotteisiin ja palveluihin, ja tietysti vaihtaa kuulumisia oman alan ihmisten kanssa. Monille vuotuinen osallistuminen on myös perinne, josta muistoksi saa hienon puukon. ”Pitäähän se puukko käydä hakemassa” on usein kilpailupaikalla kuultu lause.

Lue seuraavaksi