Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show ylsi kaikkien aikojen ennätyksiin

Laröd Åkeri Helsingborg

Power Truck Show:ta järjestettiin jo yhdeksännentoista kerran 11.-12.8.2023 Alahärmän Powerparkissa. Sää suosi tapahtumaa koko viikonlopun ajan ja kävijöitä oli tänä vuonna ennätykselliset 34 000.

Power Truck Show
Sää suosi Power Truck Show:ta vuonna 2023.

Tapahtumassa oli mukana noin 150 kuljetusmessuosastoa, joissa ammattilaiset tapasivat nykyisiä asiakkaitaan ja saivat uusia kontakteja. Autonäyttelyssä oli tänä vuonna ennätysmäärä erilaisia maalattuja, teipattuja ja rakennettuja ajoneuvoja. Upeita autoja oli esillä yhteensä noin 600. Myös pienoismallinäyttelyssä oli ennätysmäärä autoja, 110.

P. Björk Transport
P. Björk Transport vei voiton ja valittiin Best in Show autoksi.

Autonäyttelyn haastajaluokan voitti Sami Koivisto Ky Sastamalasta. Super Truck luokan voitto meni Vöyrille Kuljetus M. Hahka Oy:lle. Koko autonäyttelyn parhaaksi eli Best in Show autoksi valittiin pietarsaarelainen P. Björk Transport Ab.

Kustom King
Jari Välkkynen on käyttänyt Kustom King -auton maalaamisessa useita erilaisia maalaustekniikoita.

Power Truck Show:ssa järjestäjänä toimineen edesmenneen Mikko Nukalan sekä Kuljetus Nukalan kunniaksi maalattu ja rakennettu auto Kustom King sai näyttelyssä paljon huomiota.

Mika Auvinen
Mika Auvinen palkittiin Kustom Kunkku kunniapalkinnolla. Mika on monelle autonrakentajalle esikuva kuorma-autojen kustomoinnin parissa.

Tänä vuonna jaettiinkin ensimmäistä kertaa Mikko Nukalan muistopalkinto, joka kantaa nimeä Kustom Kunkku. Palkinto myönnettiin Mika Auviselle, joka on tehnyt kuorma-autojen kustomointia tunnetuksi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Myös tieliikennekäytössä olevat kuorma-autot ottivat kisaa toisistaan tractor- ja truck pulling kisan yhteydessä. Nostoteliluokan voitti Jaakko Linna Sievistä ja telivetoluokan voitti Harri Maaninen Mattilanperältä.

Oy Kuljetus M. Hahka Ab, Vöyri

Ensi vuonna Power Truck Show:ta vietetään jo kahdettakymmenettä kertaa 9.-10.8.2024 Alahärmässä, Powerparkissa.

Power Trucks Show in dark

Power Truck Show 2023 tulokset:Lue seuraavaksi