Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show 2023 – merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma

Power Trucks Show

Power Truck Show järjestetään Alahärmässä Powerparkissa 11.–12. elokuuta 2023 jo yhdeksättätoista kertaa. Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua kuljetusalan tuotteisiin ja palveluihin, nähdä Pohjois-Euroopan upeimmin rakennetut ja maalatut kuorma-autot, sekä viettää viihteellistä viikonloppua monenlaisen ohjelman puitteissa. Tapahtumasta löytyy ohjelmaa sekä alan rautaisille ammattilaisille että koko perheelle.

Kuljetusmessuilla monipuolinen tarjonta

Power Truck Show:n kuljetusmessuilla on monipuolinen kattaus kuljetusalalla toimivista yrityksistä. Mukana kuljetusmessuilla on noin 140 kuljetusalan toimijaa. Messuilla on mukana kuorma-automaahantuojia, päällirakentajia, laite- ja varustetoimittajia, rengas- ja tarvikemyyjiä sekä paljon muita alan toimijoita. Kuljetusala kehittyy jatkuvasti kovaa vauhtia ja messuosastoilla pääsee tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Kuljetusmessut ovat kuljetusalan ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa yritykset pääsevät esittelemään yritystään, verkostoitumaan sekä tapaamaan asiakkaita niin nykyisiä kuin uusiakin. Seminaari pidetään tänä vuonna aiheesta “Suomen kivijalka kuntoon – tiestöön panostusta”.

Power Trucks Show

Entistäkin kansainvälisempi autonäyttely

Power Truck Show:n autonäyttelyyn on ilmoittautunut jo ennätysmäärä osallistujia ja mukana tulee olemaan kaiken kaikkiaan yli 500 näyttelyautoa. Power Truck Show on kasvattanut suosiotaan ennestään myös ulkomaisten näytteilleasettajien keskuudessa, ja mukaan on ilmoittautunut jo ennätysmäärä ulkomailta tulevia osallistujia. Mukana on kotimaisten kovien autonrakentajien lisäksi muun muassa Irlannista Härmään saapuvat Kevin ja Carol Mackin “The Warrior” -autonsa kanssa. He ovat myös mukana torstaina kohti Härmää suuntaavassa rekkaconvoyssa, joka onkin yksi iso osa Power Truck Show -tapahtumaa.

Molanders Scania S650T

Ohjelmaa joka lähtöön

Runsas ohjelmatarjonta varmistaa, että yleisölle riittää tekemistä koko päiväksi. Lapset ilostuvat varmasti Ti-Ti Nallen ja Riitan seikkailuista. Sebastian Westbergin huima FMX Show lupaa hurjia temppuja. Drifting näytös lupaa varmaa ja tarkkaa autonkäsittelytaitoa ja jännittäviä hetkiä. Musiikkipuolesta tulee pitämään huolta huumoripitoinen bändi Rehupiikles, taitava Mika Peltoniemi Orchestra ja rockin osaava Killburn. Tanssiesityksiä tarjoilee Peurat Ajovaloissa tanssiryhmä. Myös Suomen Vahvin Mies ja Nainen kisaajat ottavat mittaa toisistaan. Palace Areenassa ovat esillä pienoismallit ja siellä pääsee myös itse ajamaan sähköautoradalla. Myös rc-työkoneiden ajoa pääsee seuraamaan ulkoalueella. Crazy Drivers esittelee tarkkaa taitoajoa ja yleisöllä on myös mahdollisuus päästä monsteriauton kyytiin. SM Tractor ja Truck Pulling -koneet ottavat mittaa toisistaan U4-aluella sijaitsevalla Optibeam vetoareenalla. Iltojen riennot hoitaa Powerparkin Power Night, jossa huippuesiintyjät viihdyttävät iloista kansaa. Lavalle nousevat muun muassa Abreu, Olli Halonen ja Erika Vikman.

Mikko Nukala
Mikko Nukala 1948–2022

Mikon muistoa kunnioittaen

Vuonna 2005 ensimmäistä kertaa järjestetyn Power Truck Show-tapahtuman taustalla häärii pieni mutta sitäkin tehokkaampi tiimi, johon kuuluvat Ari Nukala, Hannele Loukasmäki, Juha Ristimaa ja Rami Tynjälä. Tämän vuoden tapahtumassa halutaan kunnioittaa monin tavoin viime vuonna menehtynyttä Mikko Nukalaa, joka oli yksi tapahtuman alullepanijoista ja oli mukana järjestelyissä alusta saakka. Mikon työ ja henki näkyvät varmasti tämä vuoden tapahtumassa järjestäjät kertovat.

”Tervetuloa elokuussa Härmään Power Truck Show:hun nauttimaan mukavasta tapahtumaviikonlopusta”, Power Truck Show:n tiimi toivottaa.


Lue seuraavaksi