Uutiset

Kuljetuskalusto

Porin Autotyöstä valtuutettu MAN-korjaamo

Porin Autotyö

Länsisuomalaisten MAN-autoilijoiden jälkimarkkinapalvelut nousevat aiempaa paremmalle tasolle Porin Autotyön aloitettua valtuutettuna MAN-kuorma-autojen huoltopisteenä loppukesästä.

Turun Autotyö Oy:n tytäryhtiö, Porin Autotyö, on toiminut kuorma-autokorjaamona Porissa jo vuodesta 2004 alkaen tarjoten palveluitaan laajalle sektorille. Kuusi henkilöä työllistävä huoltokorjaamo tarjoaa huolto-, korjaus- ja varaosapalveluita nyt aloitetun MAN-merkin lisäksi myös Ivecon kuorma- ja pakettiautoille, Palfinger-nostureille sekä MBB-takalaitanostureille toimien samalla myös Piirturila Actia, Stoneridge ja VDO -ajopiirturien myynti- ja korjauspisteenä.

Korjaamopäällikkö Tapio Honkasen luotsaama Porin Autotyö palvelee asiakkaitaan yhdessä varaosavastaava Tomi Kallelan sekä neljän raskaankaluston mekaanikon voimalla. MAN-kuorma-autojen huolto- ja korjauspalvelu on täydentänyt Porin Autotyön brändivalikoimaa syksystä 2013 alkaen.

”Kuorma-autojen huolto- ja korjauspalveluissa haluamme tarjota laadukkaita ja ammattitaitoisia palveluita yhä laajenevalle asiakaskunnalle. MAN-huoltokorjaamopalvelu täydentää palveluvalikoimaamme ja samalla voimme hyödyntää osaavaa henkilökuntaamme myös MAN-kuorma-autojen omistajille ja käyttäjille. Toimialueellamme on tällä hetkellä noin 200 MAN-hyötyauton kanta” kertoo Porin Autotyön omistaja Heikki Oja.

”Aikaisemman korjaamon lopetettua raskaan kaluston korjaamotoiminnot Porissa lähdimme hakemaan uutta kumppania, joka pystyisi tarjoamaan laadukkaita korjaamopalveluita MAN-asiakkaillemme välittömästi. Ehdokkaita oli useita ja olemme tyytyväisiä saadessamme kumppaniksemme pitkän linjan korjaamoyrittäjän ja laadukkaaksi tunnustetun Porin Autotyön korjaamon”, lisää Konekesko Oy:n MAN- jälkimarkkinointiyksikön tekninen päällikkö Jari Riihimäki.

Lue seuraavaksi