Uutiset

Kuljetuskalusto

Pohjois-Euroopan maineikas kuljetusalan suurtapahtuma

12.-13. elokuuta on jälleen aika suunnata kohti Alahärmää, kun vuorossaan kahdestoista Power Truck Show avaa ovensa messukansalle. Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma ja on tänä vuonna myös ainoa merkittävä kuljetusalan ammattimessutapahtuma. Vuosittain yli 30 000 kävijää keräävä Power Truck Show koostuu useasta osa-alueesta, jossa kuljetusmessut, autonäyttely sekä monipuolinen ohjelmatarjonta takaa, että kaikki löytävät oman suosikkinsa tapahtumasta.

Kuljetusmessut on vuoden merkittävin alan tapahtuma

Kuljetusalan ammattiväkeä houkuttelee paikalle kuljetusmessut, josta löytyy kuorma-autojen maahantuojat, yritykset, koulutusten- ja palveluntarjoajat sekä viranomaiset ja järjestöt. Tänä vuonna näytteilleasettajat ovat erityisesti panostaneet messuosastojen kokoon, viihtyvyyteen ja näyttävyyteen. Kuljetusmessujen ja messuosastojen näkyvyydestä ja kuuluvuudesta tapahtumassa huolehtivat tänäkin vuonna juontajapari Laura Ruohola ja Jussi Mikkola. Kuljetusalan seminaarissa on tänä vuonna aiheena ”Miten parantaa kuljetusyritysten kilpailukykyä”. Seminaari järjestetään Palace-hallissa Magnum-teatterissa lauantaina.

Pohjois-Euroopan parhaaksi kutsuttu autonäyttely

Euroopassa autonäyttelykenttiä kiertäneet autoilijat kehuvat vuosi toisensa jälkeen, kuinka Power Truck Show on yksi parhaista autonäyttely tapahtumista koko Pohjois-Euroopassa. Autonäyttelyssä on mukana yli 350 näyttävää rakennettua ja maalattua kuorma-autoa, siistiä työajoneuvoa, veteraani- ja nostalgia-autoa, vania, pick-upia, tuningautoja ja unohtamatta pienoismalleja ja rc-kuorma-autoja ja työkoneita. Mukaan on tulossa paljon uutta rakennettua kalustoa. Kotimaisten autojen lisäksi mukana on autoja Sveitsistä, Itävallasta, Hollannista, Slovakiasta, Saksasta, Puolasta ja monesta muusta maasta. Valoshow jatkaa lauantaina iltaa kello 23.00 asti, jolloin on mahdollista nähdä autojen valon välkkeet iltahämärällä.

Tapahtuma-alue laajenee – Legendaarinen Mika Salo Circuit tarjoaa motorshow elämyksiä

Power Truck Show’n tapahtuma-alue laajenee ja täysin uutta motorshow ohjelmaa on luvassa legendaarisella Mika Salo Circuitilla. Moottorien jylinää tarjoilevat aidot Formula 1 autot, rata-autoilun Legends-autot sekä stuntridingia. Williamsin Formula 1 autoihin sekä Legendseihin on mahdollisuus päästä tutustumaan X-Vision Race R varikkoalueella. Luvassa on myös Tommiwww.powertruckshow.fi Ahvalan mukaansa tempaava Trial Show.

Ainutlaatuinen tunnelma tekee Power Truck Show’sta kaikille unohtumattoman kokemuksen

Kaikki kuljetustapahtumaan osallistuvat tekevät omilla osastoillaan ja autokunnissa töitä, että yleisö viihtyisi ja nauttisi tapahtumatarjonnasta. Muun muassa veteraani- ja nostalgia-autoalueella huokuu aito vanhan ajan tunnelma, kun rekvisiitta ja pukeutuminen ovat entisaikojen mukaista. Tapahtumassa pääsee nauttimaan myös musiikista, kun Easy West ja Rockin’ 8 Balls laittavat väkisinkin menevällä menomusiikilla jalat vipattamaan. Myös Miss ja Mister Power Truck tuovat tapahtuman katukuvaan kauneutta ja komeutta. Mukana menossa ovat myös julkisuudesta tutut Latela ja Jounin kauppa. Tapahtumasta ei pääse yllätykset loppumaan. Messupäivien päätteeksi päästään vielä rokkaamaan Rock Nightin esiintyjien tahtiin. Lisätietoja Power Truck Show’sta.

www.powertruckshow.fi

Lue seuraavaksi