Uutiset

Kuljetuskalusto

PKY-LAATU-laatujärjestelmäpalvelut uudelle omistajalle

Matti Kilpeläisen omistama PKY-LAATU OY on myynyt laatujärjestelmäpalveluiden liiketoiminnan QTeam Systems Oy:lle, jota johtaa Pasi Korhonen.

Liiketoiminnan siirto tapahtuu 1.10.2016. PKY-LAATU jatkaa kehittymistä asiakkaitten tuntemilla resursseilla koko maan kattavasti. Kaupan myötä ostajan käyttöön siirtyy myös Lönnrotinkadun toimipiste Helsingissä. Laatuliiketoiminnan ja Helsingin toimipisteen vetovastuussa jatkaa koulutuspäällikkö Eino Simonen. Yrityksen tuotekehityksen ja hallinnon toimitilat sijaitsevat Vuokatissa teknologiapuisto Snowpoliksessa.

”Tämä kauppa varmistaa PKY-LAATU-liiketoiminnan jatkuvuuden. Pasin johtama yritys on oikea osoite jatkamaan ja kehittämään PKY-LAATU-liiketoimintaa, johon kuuluu myös Finlog Audit Oy:n tuottamat auditointi- ja sertifiointipalvelut ja jonka osakekanta siirtyy myös Pasille”, kertoo Kilpeläinen.

Matti Kilpeläinen on ollut työelämässä yli 40 vuotta, josta yrittäjänä 37 vuotta.

Pajuniemen Kartano avaa ovensa kaikille asiakkaille

Liiketoimintakaupan myötä Sotkamo-Vuokatti alueella sijaitsevat Pajuniemen Kartanon tilat ovat jatkossa käytettävissä kaikille majoitus-, kokous-, koulutus- ja juhlatiloja tarvitseville.

Kartanon tilojen vuokramyynnistä, markkinoinnista ja huollosta vastaamaan on kutsuttu Tiia Makkonen.

Lue seuraavaksi