Uutiset

Kuljetuskalusto

Pestimo palvelee Juvanmalmilla – Perinteinen perheyhtiö vahvassa kasvusuunnassa

Betonin kuljetus- ja pumppauskaluston huoltojen, korjausten ja alan tarvikkeiden myynnin erikoisosaaja Pestimo Oy on palvellut betonialan ammattilaisia koko Suomen alueella jo vuodesta 1993 lähtien. Kaksi vuotta sitten Pestimo muutti Espoon Juvanmalmille aivan Kehä III:n tuntumaan uusiin toimitiloihin, joihin on helppo saapua isoimmillakin ajoneuvoilla saamaan apua betonikuljetusalan tarpeisiin. Reipas ja ystävällinen palveluasenne onkin perheyhtiön vahvuus, ja Pestimon asiakkaat saavat aina henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua joustavalla aikataululla.

Pestimon toimitilat sijaitsevat loistavien yhteyksien varrella Espoon Juvanlmalmilla Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Isolle pihamaalle on helppo tulla kaiken kokoisilla ajoneuvoilla ja vaikka yhdistelmillä.

Pestimon taustalta löytyy kunnioitettavan yrittäjäuran omaava Jukka Horkka, jolla betonialan lisäksi on runsaasti kokemusta esimerkiksi kuljetusalan yritystoiminnasta. Pestimo syntyikin juuri 90-luvun laman seurauksena, kun kuljetusalan yritystoiminnalle etsittiin lisää tukijalkoja haastavassa taloustilanteessa. Ratkaisu osoittautui onnistuneeksi ja siitä lähtien kuljetus- ja betoninkuljetusalan toiminnot ovat tukeneet hyvin toisiaan.

Monipuolisuus ja nopeus vahvuutena

Pestimon huoltotilat on rakennettu nimenomaan betoniajoneuvojen huolto ja korjaus mielessä. Avariin tiloihin saadaan samanaikaisesti työn alle useita ajoneuvoja.

Pestimolla on tarjota betoninkuljetuksen ja -pumppauksen ammattilaisille erittäin kattavat huolto- ja korjaustoimenpiteet sekä varaosapalvelut. Tarvikepuolella tarjolla on esimerkiksi pumppuja, kuljettimia, pumppausletkuja tarkasti määrämittaisina ja painevaluliittimiä sekä linjoja toimitettuina räätälöityinä työkohteisiin. Varustelupuolella erittäin suosittuja ovat olleet italialaiset Elca-radio-ohjaimet, joiden helppo käytettävyys sekä asiakaskohtainen räätälöitävyys ovat miellyttäneet maamme alan ammattilaisia. Lisäksi Pestimolla on erittäin pitkäaikainen kokemus myös betoninkuljetussäiliöiden toimittamisesta ja jokaiselle asiakkaalle löydetään varmasti sopiva ratkaisu.

Palvelua palokunnan asenteella

Betoninkuljetusalan erikoispiirre on palvelun nopeuden merkitys ongelmatilanteissa, kuten betonisäiliön pysähtyminen ajossa tai pumppujen toimimattomuus tyhjennettäessä. Pestimolla tilanteiden vakavuus on hyvin tiedossa ja apua saadaan tarvittaessa paikan päälle lähes virkavallan nopeudella. Vuosittain tämän kaltaisia hätätilanteita sattuu tasaisen varmasti ja Pestimon tehokkuuden ansiosta moni alan yrittäjä on säästynyt vakavilta taloudellisilta tappioilta.

Asiakastyytyväisyys korkealla tasolla

Yrittäjä Jukka Horkalla on vuosikymmenten kokemus maamme kuljetusalan ammattilaisten palvelusta. Työpisteen seinän valokuvat kertovat omaa kieltään onnistuneista ja yksilöllisistä betonikuljetusalan asiakassuhteista.

Yrityksen palvelun onnistumisesta ja oikeasta asenteesta kertovat parhaiten omaa kieltään erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteet. Pestimolla on tässä suhteessa hoidettu asiat oikein ja moni asiakas on luottanut yritykseen jo yli 20 vuoden ajan. Sama korkeatasoisen ja yksilöllisen palvelun taso tulee Jukka Horkan mukaan jatkumaan Pestimolla myös tulevaisuudessa ja takeena linjan säilymiselle toimiikin yrityksen hallinnollista puolta pyörittävä Jukan tytär Sanna Tronti.

Lue seuraavaksi