Uutiset

Kuljetuskalusto

Originator Oy ostaa Hyvinkään HRP Oy:n

Lahtelainen raskaan kaluston varaosa- ja korjaamoyritys Originator Oy on 28.5.2014 tehdyllä kaupalla ostanut Hyvinkään HRP Oy:n osake-enemmistön. Samalla Hyvinkään HRP Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi tulee raskaan kaluston parissa pitkään toiminut Timo Mörsky, joka aloittaa tehtävässä 1.6.2014. Hyvinkään HRP Oy:n edelliset omistajat jatkavat yrityksen palveluksessa siirtymäajan.

Kaupalla Originator Oy vahvistaa asemaansa raskaan kaluston korjaus- ja varaosamarkkinoilla. Yrityskaupan myötä konsernin henkilökunnan määrää nousee yli 40 osaajaan. 

Vuonna 1976 perustetun Originator Oy:n Lahdessa sekä vuonna 1987 perustetun HRP:n Hyvinkäällä sijaitsevat toimipisteet tarjoavat korjaamo- ja varaosapalveluita – lisäksi Originatorilla on Hollolan Kukonkoivussa korjaamopalveluita tuottava toimipiste.

Nykyaikaisissa ja liikenteellisesti helposti tavoitettavissa tiloissa Hyvinkään Rekkarastissa sijaitseva HRP on vahva toimija erityisesti perävaunujen ja autojen jarru- ja katsastuskorjauksissa. HRP Oy:n erikoisosaamista ovat erilaiset perävaunujen muutostyöt, kuten akselisto- ja runkomuutokset, joista voit lukea lisää tästä. Myös päällirakennetyöt kuuluvat HRP:n palveluihin. Yrityskauppa mahdollistaa yrityskokonaisuuden kehittämisen entistä vahvemmaksi alan toimijaksi alueellaan.

”Jatkossa kykenemme palvelemaan Originator Oy:n ja HRP Oy:n asiakaskuntaa entistä laajemmin ja kattavammin. Käytännössä voimme tarjota kaikki kuljetusliikkeen tarvitsemat huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut yhdestä pisteestä”, sanovat HRP Oy:n toimitusjohtaja Timo Mörsky ja hallituksen puheenjohtaja Oskari Hentilä (kuvassa).

Lue seuraavaksi