Uutiset

Kuljetuskalusto

Nosturien vuositarkastukset tehokkaalla tahdilla – Pro Lift ja NLT urakoivat ammattitaidolla

Nurmijärveläinen nosturien ja nostolaitteiden maahantuonnin, myynnin, asennuksen sekä huoltopalvelujen erikoisosaaja Pro Lift Oy järjesti 25. toukokuuta mielenkiintoisen tapahtumapäivän, jossa vuorokauden aikana suoritettiin komea määrä nosturien vuositarkastuksia. NLT Nostolaitetarkastuksen kanssa yhteistyössä järjestetty tapahtuma osoittautui suosituksi ja jatkoa on luvassa tulevina vuosina.

Rakentamisen ja muun urakoinnin ollessa Suomessa tällä hetkellä kovassa vauhdissa, on myös nostinpuolen yrityksillä kalenterit mukavan täynnä. Kiireestä huolimatta turvallisuudesta ei tingitä ja alan huollot sekä lakisääteiset tarkastukset on huolehdittava kunnialla. Pro Liftin ja NLT:n tarjoaman mahdollisuuden kautta tarkastukset sekä tarvittavat huoltotoimenpiteet saadaan suoritettua yhdellä käynnillä ja kustannustehokkaasti. Samalla asiakkaille tarjoutui ruokailun ohessa hyvä tilaisuus tutustua Pro Liftin laajaan toimintaan ja alan uusimpiin tuoteratkaisuihin.

Kaikki merkit ja mallit

Pro Liftin tapahtumapäivänä suoritettiin kaikentyyppisiä nosturitarkastuksia merkeistä, malleista tai kokoluokista riippumatta. ”Asiakkaamme osaavat arvostaa nopeaa ja ammattitaitoista palveluamme, josta tämänkaltainen tilaisuus toimii hyvänä esimerkkinä. Meidät tunnetaan laadun tasosta ja palvelujen monipuolisuudesta, jonka kautta kaiken tarvittavan saa yhdellä käynnillä saman katon alta. Tämä näkyy myös tarkastuksissa, sillä NLT:n tarkkaan seulaan oli saapunut ilahduttavan monipuolista kalustoa”, kertoo Pro Liftin toimitusjohtaja Vesa Hiekkanen.

HMF:n suosio jatkuu

Pro Liftin edustuksessa olevien HMF-nosturien menestys on Suomessa korkealla tasolla. ”Luotettavuuden ja tehokkuuden lisäksi HMF on tunnettu laajasta valikoimastaan ja yritys kehittää asiakastoiveiden kautta jatkuvasti yhä paremmin alan muuttuvia vaatimuksia vastaavia tuotteita. Esimerkiksi ensi syksynä saapuvat markkinoille uudet tehokkaat, mutta kevyet tulokkaat 70 ja 90 tonnimetrin luokkiin. Mielenkiintoa on herättänyt runsaasti myös asennuksen kuuluminen toimitushintaan”, lisää Hiekkanen.

Tapahtumapäivän aikana suoritettiin myös luovutus, kun porvoolainen Kuljetusliike J. Salomaa vastaanotti upean Volvon, HMF-nosturin sekä Multilift-vaijerilaitteen muodostaman kokonaisuuden.

Samanaikaisesti tarkastuspäivän ohessa suoritettiin Pro Liftillä myös luovutustilaisuus, jossa porvoolaiselle Kuljetusliike J. Salomaalle luovutettiin HMF 4020-K-nosturi, joka oli asennettu Multilift XC-vaijerilaitteilla varustettuun Volvo FM 500 -alustaan. Luovutus kertoo hyvin osaltaan siitä luottamuksesta, jota Pro Lift sekä HMF nauttivat maamme nostopuolen piirissä.

Lue seuraavaksi