Uutiset

Kuljetuskalusto

Niemi-Korpi palvelee yksilöllisesti – Lavetti tilaustyönä Tampereelle

Kuljetuskaluston ja perävaunujen hankinnoissa yrityksen käyttötarkoituksiin vastaavan tuotteen löytäminen on käyttöasteen ja tehokkuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Aina sopivaa kalustoa ei ole aivan lähistöltä saatavissa ja silloin kannattaa kääntyä alan ammattilaisten puoleen. Mansen Infrapalvelut Ky etsi käyttöönsä järeää, yli sadan tonnin kantavuuden omaavaa lavettia, jossa kaikki akselit olisivat kääntyviä. Niemi-Korpi Oy otti urakan hoitaakseen ja syyskuussa Tampereelle saapui Faymonvillen seitsenakselinen lavetti valmiina kovaan käyttöön.

Kuorma-autojen, perävaunujen ja varaosien sekä tarvikkeiden asiantuntija Niemi-Korpi Oy on palvellut maamme kuljetusalan ammattilaisia jo yli 30 vuoden ajan. Yritys on tunnettu Iveco-ajoneuvojen myynnistä ja kokonaisvaltaisesta palvelustaan. Pelkän myynnin sijaan Niemi-Korven tarjontaan kuuluivat yksilölliset räätälöinnit, lisävarustelut, muutostyöt sekä luonnollisesti kattavat rahoitukset ja kaikki jälkimarkkinointipalvelut. Tämä takaa asiakkaalle kustannustehokkaat ratkaisut ja aikaa sekä vaivaa säästyy kaiken hoituessa Niemi-Korven ammattilaisten toimesta.

Koko tuo turvallisuutta

Mansen Infrapalvelujen Harri Numminen nouti Faymonville-lavetin Niemi-Korvelta ja 27 metrin yhdistelmä siirtyi sulavasti uuteen kotiinsa Tampereelle. Myös kuvan MAN TGX on hankittu Niemi-Korvelta noin vuosi sitten. Tuomas Niemi-Korpi oli mukana yksilöllisen tuotteen hankinnassa ja on hyvin tyytyväinen asiakaspalvelun onnistumisesta haasteellisessa tehtävässä.

Mansen Infrapalvelut kuljettaa runsaasti esimerkiksi murskauslaitteistoa ja purkukoneita, joten yrityksellä oli selkeä tarve todella raskaan sarjan lavetin hankintaan. ”Kotimaan tarjonnan tilanne näytti heikolta, mutta Niemi-Korpi löysi meille Belgiasta yksilön, joka täytti kaikki vaatimuksemme. Vuoden 2004 Faymonville-lavetissa on seitsemän kääntyvää akselia, hydraulinen jousitus, neljän metrin jatko ja seitsemän metrin kehto. Neliakselinen MAN TGX 41.680 soveltuu lavetin vetoon mainiosti ja hakureissulla kokonaisuus kulki sulavasti perässä. Lavetti täydentää kuljetuskalustoamme oivallisesti ja mahdollistaa entistäkin monipuolisemman asiakaspalvelun”, kertoo Mansen Infrapalvelujen Harri Numminen.

Monipuolisuus vahvuutena

Mansen Infrapalvelut tulee kuljettamaan lavetilla esimerkiksi murskauskalustoa sekä purkukoneita, joten lavetin jämeryys tulee todelliseen tarpeeseen.

Kulunut vuosi on ollut Niemi-Korpi Oy:lle menestyksekäs. ”Kauppa on käynyt hyvin ja kokonaispalveluihin perustuva konseptimme on osoittautunut toimivaksi. Koronan aiheuttamista viivästyksistä huolimatta myös uusien ajoneuvojen myynti on toiminut ja esimerkiksi puuautojen kysyntä on ollut hyvällä tasolla. Laaja vaihtoautojen, perävaunujen, päällirakenteiden, maarakennuskoneiden sekä varustelujen valikoimamme on tarjonnut ratkaisut asiakkaiden ongelmiin, ja laaja myyntiverkostomme säästää asiakkaiden aikaa ja rahaa. Rajoitusten helpottaessa maa on avautumassa myös tapahtumien osalta, ja loppuvuodesta valikoimaamme sekä tarjouksiimme voi käydä tutustumassa esimerkiksi Lakeus Metsä 21 -näyttelyssä Kauhavalla lokakuun loppupuolella”, kertoo Miika Niemi-Korpi.

Lue myös: Uusi Iveco T-Way

Lue seuraavaksi