Uutiset

Kuljetuskalusto

MovaLube iskee Eurooppaan

Espoolainen MovaLube Oy esitteli Power Truck Show:ssa monikäyttöistä keskusvoitelujärjestelmäänsä, joka on noussut maassamme merkittävään asemaan esimerkiksi takalaitanostimissa, koukkulaitteissa, maansiirtoautoissa, nostureissa, maansiirtokoneissa ja muissa työkoneissa. Laadukkaiden tuotteiden maine on kasvanut ja kysynnän lisääntymisen myötä MovaLube on nyt panostanut myös Keski-Euroopan markkinoille, jonka myyntiä on kesäkuusta lähtien vetänyt Anssi Salo.

Anssi Salo on tuttu mies erityisesti metsäkoneiden puolelta, sillä hän on toiminut jo vuosikausia perheyritys Salo-Machineryn palveluksessa. Anssi on suuntautunut vahvasti kansainväliseen kauppaan, ja englantia sekä saksaa puhtaasti osaava mies tulee pitämään päämajanaan Itävallan Salzburgia. Anssin kansainväliset suhteet auttavat huomattavasti myös MovaLuben markkinoinnissa ja ensimmäiset kaupat syntyivät Skotlantiin nopeassa tahdissa.

”MovaLube on herättänyt runsaasti kiinnostusta Euroopan markkinoilla ja sen ominaisuudet sekä jälkimarkkinoinnin taso on riittänyt myös vaativimmalle asiakaskunnalle. Valmis esiasennus sekä kattava takuu ovat vakuuttaneet ja nopeat toimitukset ovat kertoneet palvelun tasosta. MovaLuben myynti onkin erittäin mukava haaste, sillä tuotteen ainutlaatuisuus ja loppukäyttäjälle runsaasti säästöjä tuovat ominaisuudet miellyttävät asiakaskuntaa kaikilla markkina-alueilla. Britannian lisäksi kysyntää on tullut reippaasti jo esimerkiksi Sveitsistä sekä Baltian alueelta”, kertoo Salo.

Lue myös: MovaLube kasvattaa toimintaansa – Yhteistyötä ja uusia edustuksia

Lue seuraavaksi