Uutiset

Kuljetuskalusto

MovaLube kasvattaa toimintaansa – Yhteistyötä ja uusia edustuksia

MovaLube Oy on vuonna 2015 perustettu monikäyttöisiä keskusrasvausjärjestelmiä valmistava yritys, jonka taustalla on raskaan kaluston huoltotoimintojen erikoisliike Korihuolto Moksi Oy. MovaLube on tunnettu innovatiivisuudestaan ja luonnollisena osana edistyksellistä toimintatapaa on yhteistyö alan muiden huippuosaajien kanssa. Tätä kautta MovaLube on ottanut edustukseensa oy Sandman-Nupnau ab:n maahantuomat voiteluaineiden edelläkävijä Q8 Oils:n rasvat ja tekninen kehitystyö on aloitettu puolestaan raskaan kaluston iskunvaimentimien erikoisliikkeen Suomen Vaimennin Oy:n kanssa.

MovaLube-keskusrasvausjärjestelmät soveltuvat takalaitanostinten lisäksi mainiosti esimerkiksi koukkulaitteisiin.

Moni merkittävä autovalmistaja käyttää voiteluaineenaan Q8 Oils -tuotteita ja laadukkuutensa kautta ne soveltuvat erinomaisesti myös pohjoismaisiin olosuhteisiin. MovaLuben monipuoliset keskusrasvausjärjestelmät edustavat alansa huippua ja onkin luonnollista, että laatutuotteissa käytetään myös alan edistyksellisimpiä voiteluaineita. MovaLube käyttääkin järjestelmissään Q8 Rubens 00 -rasvaa, joka on puolijuokseva litiumsaippuapitoinen, voiteluominaisuuksia parantavia EP- ja ruostesuojalisäaineita sisältävää keskusvoitelurasva. Q8 Rubens 00 kestää kovaa ja pitkäaikaista painetta ainesosien erkautumatta, joten se soveltuu erinomaisesti MovaLuben korkeisiin vaatimuskriteereihin.

Huipputuote alan asiantuntijalta

MovaLube käyttää tuotteissaan korkealaatuista Q8 Rubens 00 -rasvaa, jota on nyt saatavilla myös suoraan asiakaskäyttöön.

Hyvien omien käyttökokemusten kautta Q8 Rubens 00 -rasvat on nyt otettu myös MovaLuben omaan myyntivalikoimaan. Q8 Rubens 00 soveltuu erityisesti keskusvoidelluille liuku- ja vierintälaakereille, kun vaaditaan puoliksi juoksevaa ja ajoneuvojen talvivoiteluun soveltuvaa rasvaa. ”Q8 Oils -rasvat täyttävät korkean vaatimustasomme MovaLube-tuotteissa ja tämän ansiosta tuotetta on erittäin miellyttävää tarjota myös omien asiakkaidemme päivittäisiin voitelutarpeisiin”, tiivistää MovaLuben Jukka Moksi.

Suomen Vaimennin Oy panostaa kehitystyöhön

Osana aktiivista uudistumisstrategiaa MovaLube on aloittanut myös teknisen kehitystyön yhdessä 50 vuotta raskaan kaluston SV-iskunvaimentimia valmistaneen Suomen Vaimennin Oy:n kanssa. Suomen Vaimennin Oy:n osaamisen tasosta kertoo omaa kieltään tuotevalikoiman laajuus, joka kattaa niin pienet kuorma-autotkuin jämerät maanjäristyvaimentimet. Yhteistyön päämääränä on laajentaa valikoimaa useimpiin ajoneuvoluokkiin käyttäen hyväksi kummankin yrityksen pitkäaikaista kokemusta ja alojen vankka asiantuntemusta. ”Olemme varmoja, että yhteistyön tuloksena tullaan saamaan aikaan laadukkaita tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti maamme olosuhteisiin. Tämä onkin hyvin loogista, sillä MovaLubea ja Suomen Vaimennin Oy:tä yhdistää korkeatasoisten tuotteiden lisäksi kotimaisuus. SV-vaimentimet on valmistettu Suomessa ja MovaLubelle on myönnetty täydellisestä kotimaisuudesta saavutettava Avainlipputuote-tunnustus”, päättää Moksi.

Lue seuraavaksi