Uutiset

Kuljetuskalusto

Mid Finland Truck Meeting

Suomen kesään mahtuu monta mainiota raskaan kaluston näyttelytapahtumaa. Ilahduttavaa on se, että tapahtumia on ympäri Suomen, joten välttämättä näyttelyyn ei tarvitse matkata kovin kauas. Keski-Suomessa näyttelynälkää ravitsee Mid Finland Truck Meeting lauantaina 21. heinäkuuta.

Mid Finland Truck Meeting järjestetään Viitasaaren keskustassa. Tapahtumaan kokoontuu suuri määrä näyttävää raskasta kalustoa, työkoneita ja vanhoja ajoneuvoja eri vuosikymmeniltä. Näyttelyn lisäksi tapahtumassa on ohjelmatarjontaa monipuolisesti, kuten erilaisia taitokilpailuita, poni- ja rekka-ajelua sekä vetokilpailu.

Näyttelyalueena toimii Viitasaaren keskustan alue ja läheisyydestä löytyvätkin helposti kaikki palvelut. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle.

Alue on helppo löytää, koska se sijaitsee valtatien 4 välittömässä läheisyydessä. Paikanpäälle pääsee niin autolla kuin veneelläkin. Alueelle ei ole pääsymaksua. Tätä Viitasaaren kesän suosituinta ja kävijämäärältään suurinta tapahtumaa ei kannata ohittaa.

Lisätietoa tapahtumasta on osoitteessa www.truckmeeting.fi.

Lue seuraavaksi