Uutiset

Kuljetuskalusto

Michiel Kuijs DAF Alankomaiden ja Pohjoismaiden toimitusjohtajaksi

Michiel Kuijs nimitettiin DAF Alankomaiden ja Pohjoismaiden toimitusjohtajaksi 1. heinäkuuta alkaen. Hän on Jan van Keulenin seuraaja, joka puolestaan valittiin DAF-myynnin pääjohtajaksi samasta päivämäärästä lähtien. Jan van Keulenistä tulee Itä-Euroopan ja Euroopan unionin ulkopuolisten markkinoiden vastuuhenkilö.

Michiel Kuijsilla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja myynnistä DAF:illa. Vuodesta 1997 vuoteen 2009 saakka hän toimi markkinointi- ja aluepäällikkönä DAF Alankomaissa, ennen kuin hänet nimitettiin DAF myynnin pääjohtajaksi yhdeksän vuotta sitten.

“Perinteisesti DAF:illa on yli 30% markkinaosuus Alankomaissa, ja onkin hieno haaste vahvistaa entisestään johtoasemaamme sekä jatkaa verkostomme ja kasvumme kehittämistä Pohjoismaissa. Ammattitaitoisten ja omistautuneiden jälleenmyyjien muodostama erinomainen verkosto sekä täysin uusi tuotevalikoima tarjoavat meille kaikki ainekset tähän, samoin uusi CF ja XF, jotka valittiin vuoden kuorma-autoiksi 2018”, Michiel Kuijs sanoo.

Michiel Kuijsilla on seuraavat tutkinnot: Bachelor in Automotive Engineering (autoinsinööri) sekä Bachelor in Business Administration (tradenomi). Uudessa tehtävässään hän tiedottaa Harry Woltersille, joka on DAF Trucks N.V.:n hallituksen jäsen ja Euroopan myyntijohtaja.

Lue seuraavaksi