Uutiset

Kuljetuskalusto

Maxpo 2022 – Tamtron One Power Truck On-board

Tamtron Oy esitteli Maxpossa uutta Tamtron One Power Truck On-board -vaakajärjestelmää. Järjestelmiä on myyty jo ulkomaille, ja nyt niitä on saatavilla myös Suomessa. Truck On-board -järjestelmä on varmennuttu vaaka, joka tallettaa punnitustiedot suoraan myös pilvipalveluun helpottaen näin toiminnan seurantaa.     

Truck On-board -vaakajärjestelmä mahdollistaa ajoneuvon lastin punnituksen reaaliajassa suoraan lavalta sitä mukaan, kun kuormaa lastataan. Eli kyytiin voi kerätä tavaraa sen enempää mittailematta tai punnitsematta, ja Truck On-board kertoo kertyneen painon. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esimerkiksi jäte- ja karjankuljetusautot. Toki se soveltuu mihin tahansa käyttöön, jossa halutaan tietää kuorman paino. Järjestelmä on asennettavissa myös perävaunuihin. Suurin punnittava paino on 30 tonnia. Mittatarkkuuden luvataan olevan haarukassa 0,5–2,0 prosenttia. Luotettavan punnituksen pystyy tekemään myös kaltevalla alustalla.

Truck On-board -järjestelmä asennetaan auton rungon ja apurungon väliin. Järjestelmä koostuu 4–6:sta runkojen väliin asennettavista antureista, anturitiedon kokoojayksiköstä sekä seitsemän tuuman kosketusnäytöstä. Lisävarusteena on saatavana myös tulostin. Asennus tulee tehdä ajoneuvon päällirakennusvaiheessa.


Truck On-board -vaakajärjestelmä soveltuu hyvin jäteautokäyttöön.
Seitsemän tuuman kosketusnäyttö.


Lue seuraavaksi