Uutiset

Kuljetuskalusto

Maxpo 2019: Volvo Pro -konseptiautot

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2019. Volvo kuorma-autot ovat tänä vuonna Volvo Construction Equipment osastopaikalla A51 sekä erillisellä Volvo Trucks -osastopaikalla Autotuojien yhteisalueelta U151. Maxpossa Volvo Trucks osaston pääroolissa ovat uudistuneet helpon hankkimisen ja omistamisen Volvo Pro -tuoteperheen autot.

Esittelyssä Volvo Trucksin osastolla (Autotuojien alueella U151) on neljä Volvo Pro -konseptin mukaista autoa:

  • Volvo Pro X: Volvo FMX13 10×4 sorakasettiyhdistelmä järeällä HF-Autohuollon toimittamalla päällirakenteella. Tässä Pro X Volvo FMX mallissa on mm. ryömintävaihteisto, uuden sukupolven VDS ohjaus sekä 2. akselin nostotoiminto.
  • Volvo Pro Wood: Volvo FH16 750 8×4 Pusher Tridem puutavara-auto laadukkaalla Alucarin päällirakenteella ja nopealla toimituksella valmiina ajoon. Pro Woodissa on mm. ryömintävaihteisto tuplaryöminnällä, monipuoliset ilmajousiratkaisut, kuljettajan työtä helpottava Volvo Dynamic Steering (VDS) -ohjaus sekä tehokas 750 hevosvoiman moottori.
  • Volvo Pro Hook: Volvo FMX13 8×4 tag-tridem on laadukas, tehdasvalmis koukkulaiteauto matalakulkuisella FMX ohjaamolla, VDS ohjauksella, sekä uudella HIAB Ultima 24ZL taitto-liukukoukkulaitteella.
  • Volvo Pro Hook: Volvo FH13 8×4 tag-tridem koukkulaiteauto tilavalla FH ohjaamolla, VDS -ohjauksella sekä uudella HIAB Ultima 24SL koukkulaitteella. Kippausvakavuudesta huolehtii alustan ristikkovahvistukset, kippiautolle suunniteltu vetopalkkiratkaisu sekä lisäkallistuksenvakaaja viimeisellä akselilla.

Volvo-kuorma-autot ovat esillä ja asiantuntijat paikalla myös Volvo-maansiirtokoneiden osastolla A51. Siellä Volvo Pro -autoista ovat esillä

  • Volvo Pro Wood: Volvo FH16 750 8×4 pusher-tridem
  • Volvo Pro X: Volvo FMX13 10×4

Volvo Pro -tuoteperhe: Paljon enemmän kuin kuorma-auto

Volvo Pro -malliston kehittämisessä on lähdetty suomalaisten kuljetusyritysten arjesta ja tarpeista. Uudistunut Volvo Pro -tuoteperhe helpottaa ja nopeuttaa eri kuljetustehtäviin räätälöidyn kuorma-auton hankkimista. Volvo Pro -paketti kattaa kuorma-auton kokonaisuudessaan eli alustan ja päällirakenteet. Lisäksi siihen voi yhdistää esimerkiksi rahoitus-, huolto- ja kalustonhallintapalveluita.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy malleja eri käyttöalan kuljetustehtäviin FL Pro City jakeluautosta aina raskaaseen 5-akseliseen Pro X maansiirtoautoon. Volvo Pro -tuoteperheen ansiosta on entistä helpompi hankkia eri kuljetustehtäviin tarkoitetut autot.

”Volvo Pro on oikea ratkaisu niille, jotka tarvitsevat omaan ajotehtäväänsä räätälöidyn auton, mutta haluavat jättää yksityiskohtien ja ominaisuuksien säätämisen asiantuntijalle. Ostaminen ja omistaminen on helppoa, mikä vapauttaa aikaa muuhun”, Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Reino Manninen sanoo.

Saatavilla on 12 erilaista Volvo Pro-konseptia, jotka kattavat lähes kaikki kuljetustehtävät maansiirrosta ja puunajosta rahtiajoon ja jakeluun.

Volvo Pro auttaa hallitsemaan kuluja

Volvo Pro -tuotteilla kuljetusyritys saa laadukkaan kokonaispaketin, joka on ajotehtävään räätälöity.

”Nopea toimitusaika sopii aikataulukriittisiin tilanteisiin, jossa kuljetusyritys tarvitsee ripeästi uuden kuorma-auton tuottavaan työhön. Meillä on koko ajan Volvo Pro –autoja tuotantoputkessa – niin tehtaalla kuin päällirakentajalla – asiakkaille toimitettavaksi”, Volvo Trucksin Manninen jatkaa.

Koe ajamisen helppous: Volvo Pro -autot kiertueelle Maxpon jälkeen

Volvo konseptiautojen tilausmäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Volvo Pro -autoja on esitelty tänä vuonna myös Helsingin Kuljetusmessuilla toukokuussa, sekä Power Truck Show:ssa elokuussa. Maxpon jälkeen autot suuntaavat kymmenen paikkakuntaa kattavalle koeajokiertueelle, joka alkaa Volvon Riihimäen toimipisteessä HF-Autohuollossa la 21.9. klo 9-14.

Lue myös: Vääntöä ja säästöä

Lue seuraavaksi