Uutiset

Kuljetuskalusto

MAN vahvempana vuoteen 2019

K Auto Oy:n MAN-yksikkö vastaa vuoden 2019 alusta koko Suomen MAN-myynnistä oman suoramyyntiorganisaationsa voimin. Jälleenmyyjäyhteistyö Suvanto Trucksin kanssa on päättynyt vuoden 2018 lopussa.

”Kiitämme Eetu Suvantoa ja hänen tiimiään helmikuussa 2015 alkaneesta jälleenmyyjäyhteistyöstä. Meille muutos on luonteva jatkumo syksyllä 2018 tehdylle K-Auton sisäiselle organisaatiouudistukselle, jossa MAN:n vähittäiskauppa- ja maahantuontitoiminnot yhdistettiin yhdeksi organisaatioksi”, kertoo Olli Ronkainen, MAN-yksikön johtaja.

Marras-tammikuussa MAN-yksikkö on vahvistunut useilla ammattilaisilla.

Antti Heinonen on aloittanut 12.11.2018 kuorma-autojen tuotepäällikkönä. Antilla on vahva kokemus kuorma-autoalalta korjaamopäällikön ja myynti-insinöörin tehtävistä.

Juha Kärkkäinen on aloittanut 7.12.2018 varaosamyyjänä MAN Center Espoossa.

Jarkko Saarela on aloittanut 2.1.2019 kehityspäällikkönä vastuualueenaan vaihtoautokaupan ja vuokrausliiketoiminnan kehitys. Jarkolla on yli 10 vuoden kokemus autovuokraamoalalta yhdestä Suomen suurimpiin kuuluvasta autovuokraamoketjusta.

Jirka Sottinen on aloittanut kuorma-automyyjänä vastuualueenaan Varsinais-Suomi ja asemapaikkanaan Raskone Turku. Jirkalla on pitkä kokemus myyntityöstä ajoneuvovarustelujen ja päällirakenteiden parista sekä vahva tekninen kokemus raskaskonealalta.

Mallivuoden 2019 uudistuksia

Vuonna 2018 MANin kuorma-autojen rekisteröinnit kasvoivat yli 16 % ja malliston uuden tulokkaan, TGE-malliston, myötä merkin kokonaisrekisteröinnit kasvoivat 46 %. Vuosi 2019 tuo tullessaan joukon mielenkiintoisia uudistuksia autojen moottorivalikoimaan ja lisävarusteisiin. Täysin uusi 9-litrainen D15-moottoriperhe teholuokissa 330-400 hevosvoimaa täyttää Euro VI step D -päästönormin ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä.

MAN Comfort Steering on puolestaan sähköhydraulinen ohjauskonstruktio, jonka myötä uudet kuljettajaa avustavat järjestelmät, ruuhka-avustin ja kaistanpitoavustin, ovat tulleet valikoimaan. Mallivuosi 2019 sisältää myös paljon muita kuljettajaa avustavia turvallisuus- ja mukavuusvarusteita sekä joitain rakenteellisia uudistuksia, kuten esimerkiksi uuden etuakselikonstruktion, joka mahdollistaa jopa 10 tonnin etuakselimassan.

Lue seuraavaksi