Uutiset

Kuljetuskalusto

Maantecille Tuusulaan Keslan edustus

Keslan läsnäolo Etelä-Suomessa vahvistuu. Maantec aloitti syksyllä Kesla kuormaimien edustuksen. Keslan edustus Maantecin Tuusulan toimipisteissä on samalla lisä nosturiammattilaisten tunteman toimijan palveluihin. Maantecin Effer-nostureiden maahantuonti ja huoltoedustus sopivat Keslan kanssa saman katon alle.

”Keslan ja Maantecin muut edustustuotteet eivät kilpaile keskenään, vaan pikemminkin täydentävät toisiaan. Meillä Keslalla on vahvaa puutavaranostureiden osaamista. Maantecin kautta vahvistamme läsnäoloamme Etelä-Suomen markkinoilla. Esimerkiksi puutavara- ja kierrätysnosturit ovat Keslalle tärkeitä tuotteita ja nyt saamme vahvistusta myyntiin, huoltoon ja jälkimarkkinointitoimintaamme Etelä-Suomessa”, sanoo myyntipäällikkö Toni Lehtinen Keslalta.

Maantecin Jan Lindqvist ja Tuomas Huurtola eivät peitelleet tyytyväisyyttä Kesla-edustuksen saamisesta. Tunnetun suomalaismerkin edustus on samalla tunnustus hyvin tehdystä työstä.

”Ensimmäiset Kesla -kaupat on jo tehty, harmi, ettemme saaneet luovutusta osumaan käyntisi kanssa samaan aikaan. Tulet sitten uudelleen tänne Teollisuustielle tai Kalliotielle”, kertoo puolestaan Maantecin Tuomas Huurtola. Maantecin myynnissä on ollut Kesla nostureiden varaosia ja tarvikkeita jo aiemminkin. Virallistetun yhteistyön myötä palvelu niidenkin suhteen laajenee.

Lue seuraavaksi