Uutiset

Kuljetuskalusto

Lastbil 2022 – NTM:ltä uudenlainen sidontapiste

NTM Rotofix 360

Kuljetettavan kuorman aloillaan pysymisen varmistaminen on yksi turvallisen liikennöinnin kulmakivistä.  Oikeanlaisilla ja helppokäyttöisillä välineillä kuormansidonnasta saa riittävän vahvan, ja sidonta tulee ylipäätään tehdyksi.

Yksinkertaisuus on monesti avain helppokäyttöisyyteen. Rotofix 360 on närpiöläisen NTM:n uusi ratkaisu kuormansidontaan. Se on kuormatilan lattiaan upotettu sidontalenkki, joka kääntyy rajattomasti.

”Rotofix 360:n idea on siinä, että se kääntyy aina oikeaan suuntaan, kun liina kiristetään. Se ei tarvitse mitään erityisiä sidontavälineitä tai työkaluja, aivan tavalliset koukkupäiset liinat ja kiristimet kelpaavat. Käyttökin on yksinkertaista”, sanoo NTM:n perävaunutuotannosta vastaava johtaja Mats Winter.

Rotofix 360 täyttää luonnollisesti kuormasidontavälineitä koskevan EN 12640 -standardin vaatimukset.

NTM:n vanhoja tuotteita
Historian havinaa. Vuosikymmenten saatossa NTM on valmistanut monenlaisia tuotteita. Akseleilla ja vetopöydillä on selkeä yhteys nykyisiin tuotteisiin.

Maailmalla NTM tunnetaan jätepakkaajistaan, joita myydään aina Kanadaa myöten. Lastbil 2022 -näyttelyssä esillä oli muun muassa malliston huipulta Quatro, joka kykenee yhdellä nostolla käsittelemään neljä jaetta kunkin omaan puristinkammioonsa. Jätteen lajittelu syntypaikalla lisääntyy koko ajan, ja Quatrolla lajitellut jakeet voidaan tehokkaasti kerätä.Lue seuraavaksi