Uutiset

Kuljetuskalusto

Lämmittimelle huoltoa nopeasti

Airrex-lämmittimiä maahantuova Rex Nordic Oy panostaa tehokkaaseen ja asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaan huoltopalveluun. Yritys lanseeraa uutena palveluna tälle syksylle 24h pikahuollon, jolloin huoltoauto lähtee arkisin vuorokauden kuluessa asiakkaan luokse.

”Olemme kehittäneet huoltopalveluamme viimeisen vuoden aikana vastaamaan asiakkaiden toiveita. Meiltä löytyy nyt koko Suomessa toimiva, 24 tunnin vasteajalla arkisin liikkeelle lähtevä huoltoteknikko ja hyvin varusteltu huoltoauto. Tällä palvelulla pystymme hoitamaan kiireellisen lämmitysongelman kuntoon koko Suomessa. Asiakas voi silti halutessaan tuoda laitteen suoraan Askolan keskushuoltoomme, jossa pystymme pääsääntöisesti huoltamaan laitteen asiakkaan odottaessa”, Rex Nordic Oy:n toimitusjohtaja Olli Kuusela kertoo.

Airrex-lämmittimeen saa käytännössä kaikki osat varaosina, ja ne löytyvät Suomesta. Näin ollen lämmitintä ei tarvitse heittää pois, mikäli siihen tulee käyntihäiriö tai jokin osa hajoaa.

”Huoltopalveluiden lisäksi näen erittäin tärkeänä sen, että varaosatoimitukset lähtevät meiltä asiakkaalle samana päivänä, mikäli tilaus tulee meille ennen kello kahta iltapäivällä. Näin asiakas saa pääsääntöisesti päivässä parissa varaosat minne päin Suomea tahansa”, toimitusjohtaja Kuusela jatkaa.

Pitkää ikää

Kausihuolto on vaivaton ja edullinen tapa varmistaa lämmittimen hyvä kunto nyt ja jatkossa. Kausihuolto suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa. Kausihuollon teettämisen paras ajankohta on silloin, kun lämmittimen tarve on pienimmillään.

Maahantuojalta vinkataan myös lämmittimen käyttäjien omatoimisuuden suuntaan, jolloin luotettavien Airrex-lämmittimien toimintavarmuutta saa kasvatettua entisestään.

”Yli 90 prosenttia ongelmista johtuu kahdesta asiasta; likaisesta polttoaineesta tai liian vähäisestä ilmanvaihdosta. Jos tilassa, jossa lämmitintä käytetään, ei ole selkeästi tulo- ja poistoilmaventtiilejä, lämmitin kärsii helposti hapen puutteesta. Se taas johtaa siihen, että jossain välissä lämmitin ei enää käy kunnolla ja alkaa käryttämään”, huolloista vastaava Kristian Liljestrand tietää kokemuksesta.

Airrex diesellämmittimille myönnetään kolmen vuoden takuu, jonka voi aktivoida maahantuojan verkkopalvelun kautta.

Lue seuraavaksi