Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetusmessut Jyväskylässä siirtyvät vuoteen 2022

Kuljetus 2022

Kuljetus 2022 -messut järjestetään Paviljongissa Jyväskylässä 19.-21.5.2022. Tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää vuoden 2021 toukokuussa. Koronakriisi on siirtänyt suurten tapahtumien aikatauluja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Vuoden aikalisällä voidaan varmistaa, että tapahtumasta saadaan laadukas ja mittava. Samalla näytteilleasettajina olevat yritykset saavat väljyyttä järjestelyaikatauluihinsa.

Kuljetus 2022 -messut on kattava koko kuljetusalan läpileikkaus, jossa on laajasti esillä sekä raskas että kevyt kuljetuskalusto. Alan johtavat merkit, perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajat sekä kuljetusyritysten tarvitsemat tuotteet ja palvelut löytyvät toukokuussa Jyväskylästä.

Tapahtuma on suunnattu maantiekuljetusten yrittäjille ja kuljettajille, logistiikasta, huolinnasta, varastoinnista, varaosapalveluista vastaaville sekä myös julkiselle sektorille ja alan koulutuksesta vastaaville.

Autotuojat- ja teollisuus ry, Teknologiateollisuus ry Perävaunut ja Päällirakenteet toimialaryhmä sekä Jyväskylän Messut Oy järjestävät yhdessä Kuljetusmessut Paviljongissa jo neljännen kerran.

Lue seuraavaksi