Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetuskaluston kysyntä on vilkasta

Syyskuun alussa julkaistun SKAL Kuljetusbarometri 3/2021:n mukaan useampi kuin joka viides (22 %) kuljetusyritys aikoo investoida kuorma-autoihin syksyn aikana. Samalla uusitaan myös perävaunuja ja muuta kalustoa. Barometrin mukaan hankinnoissa on kyse lähinnä kaluston uusimisesta, ei määrällisestä kasvusta. Investointihalukkuus on syksyn ja oletettavasti myös talven aikana normaalia korkeammalla.

Lähes kaikki (98 %) kuorma-autohankintoja suunnittelevista ovat hankkimassa dieselkalustoa. Paineistettua tai nesteytettyä kaasua hyödyntävää kalustoa on hankkimassa muutama prosentti vastanneista, vaikka kaasuauton ostaja voi saada 15 000 euron hankintatuen. Tuella saa kurottua umpeen kaasuauton kalliimpaa hankintahintaa, mutta barometrin tulosten perusteella se ei vielä nyt riitä kannustimeksi.

Konepörssi tarjoaa luetuimmat ja luotetuimmat mediakanavat

Konepörssi on kuljetusalan luetuin ammattilehti vuodesta toiseen. Perinteisen painetun lehden lisäksi kuljetusalan toimijat seuraavat aktiivisesti Konepörssin verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia.

Konepörssi on vahvasti läsnä monissa mediakanavissa. Ajankohtainen ja ammattitaitoinen sisältö luo erinomaisen alustan tuottavaan markkinointiin.

Mainostamalla Konepörssin mediakokonaisuudessa, joka koostuu painetusta lehdestä, verkkosivustosta, uutiskirjeestä ja sosiaalisen median sisällöistä, tavoittaa kuukausittain yli 150 000 yritystä ja avainhenkilöä, jotka hakevat investoinneillaan kilpailukykyä liiketoimintaansa.

Mainonta on monipuolistunut. Painetun lehden lisäksi pystymme tarjoamaan monipuoliset vaihtoehdot verkossa ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan markkinointiin. Kannattaa kysyä myynnistämme lisää vaikuttavista mediapaketeista.

Konepörssin myynnin yhteystiedot löytyvät täältä

Lue seuraavaksi