Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus 2017: Uusia valoja Off Road -käyttöön

Widni Oy:n tuotepäällikkö Roy Kreander esitteli NBB:n valmistaman uuden Polar Blue -tuotelinjan valoja. Siinä on tällä hetkellä kaksi pyöreää LED-lisävaloa, R180 ja R220 (kuvassa ylempänä).

Uusissa valoissa on Philipsin korkealuokkaiset Lumileds-valolähteet. Kiinnike on ruostumatonta terästä ja 20 sentin pituisen kaapelin päässä on DT-liitin. Takuu on kolme vuotta. Polar Blue -linjan pyöreät lisävalot soveltuvat 10 – 30 voltin käyttöjännitteelle. R180:n teho on 90 wattia ja R220:n 150. Pienemmässä on ledejä 18 kappaletta ja suuremmassa 30.
Pyöreiden lisävalojen lisäksi Polar Blue -mallistoon kuuluu myös kuvassa näkyviä NBB:n valmistamia lisävaloramppeja. Niitä on yhteensä neljä eritehoista mallia tehoin 90 – 240 wattia. Polar Blue -sarjan valot eivät ole E-merkittyjä, joten se soveltuvat vain Off Road -käyttöön.

Muita huomionarvoisia Widnillä nähtyjä olivat E-hyväksytyt Rigid-lisävalorampit. Mallistossa on kolme led-valoin toteutettua ramppia, suurimman tehon ollessa 162 wattia. Alumiinikoteloidussa Rigid-mallistossa on huolehdittu kunnollisesta jäähdytyksestä, jolloin valaisimen käyttöikä pitenee. Alhaiset referenssiluvut mahdollistavat joustavamman käytön. Työkoneissa paljon käytettyjä lisävalojakin saa nyt ledinä. Widnin ohjelmassa oleva ABL 3800 LED -auravalo on ECE-hyväksytty monitoimivalo. Siinä on lujarakenteinen kuori ja se kestää kovaakin tärinää. ABL 3800 soveltuu kaikkiin ajoneuvoihin niin maantielle kuin Off Road -käyttöön.

Widnin maahantuomia tuotteita on saatavilla alan tarvikeliikkeistä kautta koko maan. Yritys myös toimittaa paljon valoratkaisuja suomalaisille kone- ja ajoneuvovalmistajille.

Lue seuraavaksi