Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus 2017 -messuilla ensiesittelyssä Renault Trucks C- ja K-sarjat

Renault Trucks Suomen kuorma-automallisto laajentui tammikuussa 2017 kattamaan maansiirron yli 26T kuorma-autot. Renault Trucks osastolla B121 Jyväskylän Kuljetusmessuilla 18.–20.5.2017 on esillä koko Renault Trucks mallisto: T, C ja K-sarjan raskaat kuorma-autot, D-sarjan jakeluautot sekä Masterit.

Renault Trucks K -sarja

Uutuusmallien C- ja K-sarjojen myötä Renault Trucks -mallisto kattaa Suomessa paljon kasvaneen yli 26 tonnin painoluokan, sekä mm. telivetoiset autot. Uudet täydennykset yhdistävät T-sarjan erinomaisen ajettavuuden ja mukavuuden raskaisiin käyttöaloihin sekä suuremmille massoille.

Järeät ja kestävät: Renault Trucks C ja K-sarja

Sekä C että K-sarjan voi tilata joko DTI11 (380hv-460hv) tai DTI13 moottorilla (440hv-520hv). Vakiovarusteena autoissa on 12-vaihteinen Optidriver automaattivaihteisto. Lisävarusteena saatavilla olevaan Optidriver Xtended automaattivaihteistoon on tarjolla yksi tai kaksi ryömintävaihdetta. Malliston uutuutena on myös tarjolla ZF:n toimittama kytkimestä riippumaton korkean vääntömomentin ulosotto (Koblam) 1600 tai 2000 Nm:n voimalla. Ulosotto on saatavilla DTI11 moottorin ja päiväohjaamon yhteyteen.

Asiakkaiden kokemukset C- ja K kuorma-autoista Euroopassa ovat olleet erinomaiset. Mallistot tunnetaan maailmalla järeydestä ja kestävyydestä. Nämä ovat ominaisuuksia joita Suomen olosuhteissa työskenteleviltä autoilta vaaditaan.

Renault Trucks C-sarja

“C ja K-sarjalaiset ovat kestäviä kuorma-autoja erittäin vaativiin tehtäviin. Mallisto on valmistettu perusteellisesti testatuista osista. Alusta, ohjaamo, voimansiirto: kaikki on suunniteltu niin, että voi työskennellä tehokkaasti kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa ja hyvin erilaisissa maastoissa”, Renault Trucks Suomen tuotepäällikkö Ville Mamia sanoo.

Renault Trucks C-sarja on hyvin räätälöitävä kuorma-auto kovaan käyttöön. C-sarja kattaa seuraavat mallit: 4x2R/T, 6x2R/T, 6x4R/T, 8x4R sekä 8x4R Tridem. C-sarjaan on saatavilla myös Optitrack hydraulinen etuveto (mallit 4x2T/R, 6x4T/R, 8x4R sekä 8x4R Tridem). C-malliston kuorma-autot soveltuvat erinomaisesti mm. maansiirtotehtäviin, raskaaseen kaukoliikenteeseen, vaihtolava-autoiksi tai nosturiautoiksi.

K-sarja on suunnattu erittäin raskaisiin käyttötehtäviin. Siinä on vakiona mm. rumpujarrut, rautajousitus sekä täysrautapuskuri. K-sarja sopii ajotehtäviin joissa auton tekninen massa ja äärimmäinen kestävyys ovat vaatimuksena. Renault Trucks K-sarjalaisen saa seuraavina malleina: 4x2R, 4x4R, 6x4T/R, 6x6T/R, 8x4R ja 8x6R.

Ohjaamo-valikoima on C ja K-malleissa laaja: T-sarjaan pohjautuvat päiväohjaamo, matala makuuohjaamo sekä korkeampi Sleeper -makuuohjaamo.

Ensimmäisen Renault Trucks C-sarjan asiakastilauksen teki Liikkeenharjoittaja Sami Mäkinen Turussa.

Renault Trucks on Volvo Group -konserniin kuuluva tuotemerkki. Asiakkaita palvelee Suomessa kattava 29 toimipisteen Volvo verkosto ja maailmanlaajuisesti yli 1 500 myynti- ja huoltopistettä.

Linkkejä:

Kotisivut       www.renault-trucks.fi
Facebook      www.facebook.com/renaulttruckssuomi
Instagram      www.instagram.com/renaulttruckssuomi
Youtube         https://www.youtube.com/channel/UC9NskhnmWa6nKaG_3i6g0DA

Lue seuraavaksi