Uutiset

Kuljetuskalusto

Kuljetus 2017: Edullinen pikkuvaaka moneen käyttöön

Fodion Oy:n Kim Forsbergin kädessä (pieni kuva) on Pfreundtin vaakaelektroniikkamalliston kuluvan vuoden uutuus, kosketusnäytöllä varustettu WK60-XS. Siinä on viiden tuuman värinäyttö. Ominaisuuksiltaan se on täysin vastaava vieressä olevan jo aikaisemmin julkaistun ”isoveljen”, WK60:n kanssa, jossa on seitsemän tuuman näyttö. Pienemmän näytön myötä myös laitekotelon koko on pienempi, jolloin asennus helpottuu.

WK60-XS:n ainut ero koon lisäksi isompaan malliin on, että se ei ole tyyppihyväksytty. Vakaushyväksynnän puuttumisen myötä sillä ei voi tehdä laskutettavaa punnitusta. Edullisemman hinnan johdosta laite onkin tarkoitettu kohteisiin, joissa painon tarkkailu muutoin on tarpeellista. Uutuuden avulla voidaan välttää ylikuormia esimerkiksi puru-, turve- ja hakekuljetuksia kuormattaessa. Myös rakennusalalla kohdataan usein epätietoisuutta nostojen painoissa kurottajalla operoitaessa. WK60-XS on helposti asennettavissa näihin tarkoituksiin tai vaikkapa trukkikäyttöön lastattavan tavaran painon reaaliaikaiseen seurantaan.

Pfreundt WK60-XS pitää sisällään pistokeliitännät paine- ja mittausalueantureille, USB-liitännän tiedonsiirtoon sekä tulostinliitännän (RS232). Laitteessa on Wlan-ominaisuus langatonta tiedonsiirtoa varten. GPRS-ominaisuutta siinä ei ole.
Hinnaltaan uutuus WK60-XS on lähes puolta edullisempi isompaan WK60:een verrattuna. Pfreundtin laitteita maahantuovalla ja myyvällä Fodiolla on parhaillaan erikoistarjous tästä uutuudesta syyskuun loppuun asti. Tarjouksen myötä laitteeseen saa myös laajennetun muistitilan.

Lue seuraavaksi