Uutiset

Kuljetuskalusto

Konekorjaamo Riikonen laajentaa palveluita

Viime vuoden syksyn ja kuluvan vuoden alun aikana Konekorjaamo Riikosella on tapahtunut paljon. Uusia tuotteita on lisätty edustuksiin, ja palveluita on laajennettu Länsi- ja Pohjois-Suomen suuntaan yhteistyökumppaneitten kanssa. Konekorjaamo Riikosen tarjonnassa ovat täydelliset päällirakenne- ja perävaunupaketit jälkimarkkinointipalveluineen puun, soran ja energiapuun kuljetuksiin.

Perävaunuvalikoima kasvaa

Konekorjaamo Riikonen Oy on jo vuosia tuonut maahan ja edustanut ruotsalaisia Kilafors-perävaunuja. 27.9.2019 alkaen Konekorjaamo Riikonen on ollut Suomen ainoa virallinen Kilafors tuotteiden maahantuoja. Tuontiohjelmassa ovat Kilafors Karlavagnen -puutavaraperävaunut sekä Konekorjaamo Riikosen ja Kilaforsin yhteistyössä suunnittelemat kasettiperävaunujen alustat.

Marraskuun alusta lähtien perävaunuvalikoimaan ovat tulleet myös turkkilaiset Özgül Trailerin valmistamat korkealuokkaiset kippi- ja säiliöperävaunut sekä lavetit. Özgül Trailer on vuonna 2003 perustettu perävaunutehdas, jonka tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa on Konekorjaamo Riikonen.

Palvelut vahvistuvat Länsi- ja Pohjois-Suomessa

Konekorjaamo Riikosen Kesla-nostureiden jälleenmyynti on laajentunut myös Pohjanmaan alueelle. Myyntiä alueella hoitaa myyntipäällikkö Esko Leinonen Nokialta käsin.

Länsi-Suomen alueella on vahvistettu jälkimarkkinointipalveluita, kun Konekorjaamo Riikonen Oy ja Ikaalisten Autovaruste Oy ovat solmineet sopimuksen Riiko- ja Kilafors tuotteiden huollosta ja jälleenmyynnistä. Ikaalisten Autovaruste Oy on osa valtakunnallista Raskassarja-ketjua ja yrityksellä on vahva osaaminen huolto-, korjaamo-, päällirakenne-, nosturi- sekä maalaamotoiminnasta.

Riiko-varusteltu puuauto

Lakeuden Hydro Oy jatkaa Vaasassa ja Seinäjoella valtuutettuna Kesla-nostureiden huolto- ja varaosapalveluiden tarjoajana. Lisäksi tammikuun lopulla solmitun sopimuksen mukaan Lakeuden Hydro aloittaa Riiko- ja Kilafors-tuotteiden varaosien myynnin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueilla. Lakeuden Hydro Oy on vuonna 1971 perustettu yritys, jolla on vankka kokemus teollisuuden ja liikkuvan kaluston hydrauliikan suunnittelusta, valmistamisesta ja kunnossapidosta.

Pohjois-Suomen ja Lapin alueita koskien Konekorjaamo Riikonen Oy ja Osaratas Kemi Oy ovat solmineet Riiko-tuotteiden jälleenmyynti- ja huoltosopimuksen. Sopimus kattaa myös Kilafors Karlavagnen -perävaunujen välittämisen. Osaratas Kemi Oy on tunnettu toimija, jolla on vankka kokemus nosturiasennuksista ja -myynnistä sekä päällirakenteiden ja perävaunujen huollosta ja kokoonpanosta. Nyt solmittu sopimus tuo asiakkaillemme asiantuntevan korjaamon ja jälleenmyyjän myös Pohjois- Suomeen ja Lappiin.

Vuodenvaihteessa Konekorjaamo Riikosen palvelut paranivat entisestään, kun yhtiö aloitti Continental, Barum ja Semperit kuorma-autojen ja työkoneiden renkaiden virallisena jälleenmyyjänä.

Lue myös: Esko Leinonen jatkaa Riiko-tuotteiden myyntipäällikkönä

Lue seuraavaksi