Uutiset

Kuljetuskalusto

Kesla ja Bergs Fegen yhteistyöhön

Kesla ja Bergs Fegen yhteistyöhön

Kesla Oyj on aloittanut yhteistyön Ruotsin suurimman puutavara-autojen päällirakentajan, Bergs Fegenin kanssa. Kesla toimittaa nosturin, jonka Bergs Fegen varustelee Olsbergin Q300-ohjausventtiilillä ja itse valmistamallaan hytillä markkinoilla jo käsitteeksi muodostuneeksi Fegen-paketiksi. Yhteistyö aloitetaan uusimmilla Kesla 2110 ja 2112-nostureilla sekä uudella proG-kahmarimallistolla. Jatkossa nosturivalikoimaa on tarkoitus laajentaa.

”Myymme asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia nostureita. Valikoimassamme on useampi merkki, joista Kesla edustaa pohjoismaista kovaan käyttöön tarkoitettua laatua. Uusien mallien huoltoystävälliset ominaisuudet, vahvuus, tarkkuus ja nopeus ovat vakuuttaneet meidät ja uskomme, että ne tulevat vakuuttamaan myös asiakkaamme”, toteaa toimitusjohtaja Robert Lanned Bergs Fegeniltä. Vuonna 1918 perustettu yritys myy ja varustelee vuosittain noin sata puutavara-autoa.

Vahvempi ote markkinoista

Ruotsissa jo toimiva muu Kesla-jälleenmyyntiverkosto tulee toimimaan entiseen tapaan Bergs Fegenin rinnalla. Bergs Fegenillä on vahva osaaminen myös puutavara-autojen ja nostureiden huollosta, mikä tuo luonnollisesti lisäarvoa asiakkaalle.

”Haemme yhteistyöllä lisää vauhtia Ruotsin myyntiin”, toteaa markkinointijohtaja Tapio Ingervo Kesla Oyj:stä. Ingervo pitää Ruotsia erittäin mielenkiintoisena ja potentiaalisena markkina-alueena, jossa on kuitenkin omat perinteensä ja erityispiirteensä.

Yksi esimerkki Ruotsin markkinoilla tyypillisestä varustuksesta on Olsbergin venttiili, jota ei juuri Ruotsin ulkopuolella käytetä.

”Yhteistyön avulla pystymme tavoittamaan asiakkaat tehokkaasti suuren paikallisen toimijan kautta, mutta myös tarjoamaan markkinoille räätälöidyn tuotteet ilman kallista tuotekehitystyötä”, toteaa Ingervo, jonka mukaan yhteistyöllä Kesla uskoo nostureidensa myynnin kasvavan Ruotsissa reilusti nykyiseen verrattuna.

Lue seuraavaksi