Uutiset

Kuljetuskalusto

Kesla-autonostureiden huoltoverkosto laajenee

Kesla-autonostureiden huoltoverkosto laajenee. Uusin huoltoverkoston edustaja on raskaan kaluston huoltoon keskittynyt Rautajärven korjaamot ja varaosat (Rautajärven Konehuolto Oy) Kangasalla.

Rautajärven korjaamot ja varaosat (viralliselta nimeltään Rautajärven Konehuolto Oy) on erikoistunut raskaankaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin. Nostokaluston palvelut ovat lisänneet osuuttaan 2011 perustetussa yrityksessä.

”Ensimmäiset nostokaluston huoltosopimukset solmimme 2016, minkä jälkeen niiden osuus liikevaihdosta on kasvanut merkittävästi”, kertoo Janne Sipilä, toinen yrityksen omistajista. ”Tuntui varsin luontevalta hakea huoltokumppanuutta myös kotimaisen nosturivalmistajan Keslan kanssa.”

Kesla -nostureiden huoltoa saa jatkossa Kangasalan toimipisteestä. Tuusulassa Kesla-huolto on ollut jo muutaman vuoden ajan Maantecilla. Rautajärven Tuusulan piste toimii kuitenkin hyvänä lisänä.

”Huoltopisteemme palvelevat arkisin 7:00-15:30”, toteaa Sipilä ja kertoo korjaamon päivän joustavan myös tarvittaessa. Lisää joustavuutta tuovat myös huoltoautot, joiden ansiosta osa huoltotoimenpiteistä onnistuu myös tien päällä.

Kesla-nostureiden markkinaosuus kotimaassa on merkittävä.

”Meillä on Suomessa nelisenkymmentä Kesla-autonostureiden huoltopistettä, mutta koska Suomi on suuri maa ja markkinaosuutemme merkittävä, on valtuutetuille huoltopisteille tarvetta”, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oy:stä ja muistuttaa, että Tuusulassa ja Espoossa jatkavat edelleen myös Maantec Oy:n valtuutetut huoltopisteet ja varaosamyynti.

12-henkinen Rautajärven korjaamot ja varaosat odottaa luonnollisesti tavoittavansa huoltosopimuksen myötä enenevässä määrin autoilijoita Pirkanmaan ja Uudenmaan seuduilla. Yritys palvelee osoitteissa Lentolantie 13 A, Kangasala ja Högbergintie 3, Tuusula.Lue seuraavaksi