Uutiset

Kuljetuskalusto

Keski-Suomen palvelut laajenevat – Ivecolle uusi myynti- ja huoltopiste Jyväskylään

Keski-Suomi on perinteisesti ollut merkittävä hyötyajoneuvoalue maassamme ja erityisesti vahva metsätalous on pitänyt alueen pyörät pyörimässä. Luonnollisesti myös autoalan jälkimarkkinointipalveluilla on kova kysyntä ja kaksi vuotta toiminut Jyväskylä Truck Center on ammattitaitonsa kautta hankkinut vakaan asiakaskunnan. Nyt yrityksen toiminta laajenee luonnolliseen suuntaan, sillä kesällä yritys aloittaa Ivecon virallisena merkkihuoltona ja Iveco-ajoneuvojen myynti aloitettiin jo huhtikuussa Iveco Finland Jyväskylä -nimen alla.

Jyväskylä Truck Center perustettiin vuonna 2019 ja raskaan kaluston huoltotoiminta on kasvanut nopeasti yli kymmenen henkilöä työllistäväksi osaamiskeskukseksi. Työn laadukkuuden sekä asianmukaisen hinnoittelun lisäksi yrityksen henkilökohtaisen palvelun taso on miellyttänyt asiakaskuntaa, ja kokonaisuuden täydentää oivallinen sijainti Kuormaajantiellä auto- ja logistiikkakeskusten ympäröimänä.

Nykyaikaiset ja monipuoliset huoltopalvelut

Iiro Sundqvist kokenut raskaan ajoneuvopuolen ammattilainen, jonka johdolla Ivecon kokonaispalvelut Keski-Suomessa nousevat uudelle tasolle.

Jyväskylä Truck Centerin perustajat Iiro Sundqvist, Petri Hänninen sekä Matias Kauppinen näkivät alueella tilauksen raskaan puolen huoltotoiminnalle, ja asiakaskunnalle jo entiseltään tutut toimitilat auttoivat osaltaan yrityksen nopeaan kasvuun. ”Meillä on tarjolla laajat palvelut ja tehokkuuden takaavat kaikkiaan seitsemän huoltopaikkaa, joista kolme läpiajettavaa. Käytössämme on huoltokuilu ja erityisen vahva meillä on jarrupuolen osaamistaso, josta kertoo A-jarrulupa. Huoltojen lisäksi tarjoamme myös muita palveluita, ja asiakas saa halutessaan katsastukset, ilmastointihuollot, laiteasennukset, moottorikunnostukset sekä ajopiirturitarkastukset kauttamme”, kertoo Iiro Sundqvist.

Iveco joka kokoluokkaan

Iveco-valikoiman myynti täydentää osuvasti Jyväskylän Truck Centerin toimintaa. ”Ivecolla on tarjota erinomainen valikoima hyötyajoneuvoja kaikkiin kokoluokkiin. Kevyemmän pään Daily on mainio ratkaisu vaikkapa kaupunkijakeluun ja keskiraskas EuroCargo täyttää tarpeet aina 18 tonnin kokoluokkaan saakka. Raskaan sarjan Iveco S-Way on puolestaan todettu erittäin toimivaksi vaativissakin olosuhteissa, ja jo nyt sen myynti on lähtenyt Jyväskylässä reippaasti käyntiin.”

”Ivecon vahvuutena toimii myös merkin maine alan teknisenä edelläkävijänä, ja esimerkiksi kaasuajoneuvoissa Iveco on selkeästi alan pioneeri. Myös meiltä on kaasuajoneuvoja kyselty ja alan infran kehittyessä alueellamme tarjouspyyntien määrä tulee varmasti kasvamaan entisestään. Uusien ajoneuvojen lisäksi meillä on luonnollisesti tarjolla myös käytettyä kalustoa ja pyrimme pitämään valikoiman monipuolisena ja noin kymmenen ajoneuvon kokoisena”, Sundqvist lisää.

Merkkihuolto tuo luotettavuutta

Seitsemän ison ajoneuvon huoltopaikkaa, kokenut henkilökunta ja pitkät aukioloajat takaavat nopean palvelun kustannustehokkailla hinnoilla.

Jyväskylä Truck Centerin Iveco-merkkihuolto täydentää yrityksen aikaisempia merkkiedustuksia toimivasti. ”Meillä on Ivecon koko huoltokattaus laitteistoja sekä testereitä myöten käytössä ja kokemuksemme kautta osaamme rakentaa varaosapuolen juuri tarpeiden mukaiseksi. Kaikki toimintamme perustuu helppoon, nopeaan sekä kustannustehokkaaseen asiakaspalveluun. Hyvänä esimerkkinä tästä toimivat aukioloaikamme, sillä arkisin palvelemme aamuseitsemästä iltakahdeksaan ja lauantaisinkin kahdeksasta kolmeen. Näin asiakas saa helposti valittua itselleen parhaiten sopivat ajat ja arvokas ajoneuvo on pois ajosta mahdollisimman lyhyen ajan.”

Jyväskylä Truck Centerin ammattitaidosta kertoo omaa kieltään esimerkiksi jarrupuolen osaaminen A-jarrulupatason mukaisesti.

”Nyt solmittu yhteistyö Ivecon kanssa on meille merkittävä edistysaskel ja vastaa yrityksemme pitkän tähtäimen kehityssuunnitelmaan onnistuneesti. Ivecon aktiivisuus suuntaamme on laittanut toiminnan nopeasti vauhtiin ja omalla aktiivisuudella sekä henkilökohtaisella palvelulla tulemme saavuttamaan tavoitteemme niin myyntilukemien kuin asiakastyytyväisyyden osalta”, päättää Sundqvist.

Lue myös: Uusi Iveco T-Way erittäin vaativaan maastoajoon

Lue seuraavaksi