Uutiset

Kuljetuskalusto

Kari Halonen Vehon Suomen liiketoimintojen johtajaksi

Kari Halonen

Veho Oy Ab:n Suomen liiketoimintojen johtajaksi on 1.1.2021 alkaen nimitetty insinööri Kari Halonen. Tehtävä on uusi Vehon organisaatiossa. Halonen on aiemmassa tehtävässään vastannut Vehon henkilö- ja pakettiautoliiketoiminnasta. Hän on työskennellyt konsernissa vuodesta 2007 lukuisissa eri tehtävissä.

Halosen uuteen työnkuvaan sisältyy Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoiminnan sekä kuoma- ja linja-autojen vähittäiskauppaliiketoiminnan johtaminen. Kuten aiemmin, Halonen raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Juha Ruotsalaiselle.

”Veho keskittyy strategiassaan yhteistyöhön Daimlerin ja Mercedes-Benzin kanssa. Olemme uudistaneet organisaatiomme, jotta saamme hyödynnettyä täysimääräisesti potentiaalin tiiviimmästä kumppanuudestamme. Nyt Suomen toimintoja siirretään uuden liiketoiminnoista vastaavan johtajan alle, enkä pystyisi kuvittelemaan Kari Halosta sopivampaa henkilöä tehtävää hoitamaan. Karilla on pitkä kokemus toimialasta ja Vehosta, tärkeiden sidosryhmiemme tuntemus sekä vahvat näytöt johtamassaan liiketoiminnassa”, toteaa Vehon toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

”Olen innoissani uudesta tehtävästä ja tuntuu hienolta saada lisää vastuuta. Toimin hyötyajoneuvojen huoltojohtajana vuosina 2007-2015, joten tunnen entuudestaan kuorma- ja linja-autojen liiketoimintaa. Paljon on silti varmasti uutta edessä. Jatkamme strategiamme toimeenpanoa. Erityisen tärkeätä on markkinaosuuksiemme vahvistaminen niin myynnissä kuin huollossa. Meillä on myös erittäin suuret ja tärkeät hyötyajoneuvotoiminnan kiinteistöihin liittyvät investoinnit käynnissä Vantaan Vehkalassa ja Oulussa. Koronan sävyttämä vuosi 2020 on ollut kaikille veholaisille raskas. Olen luottavainen, että rakennamme henkilöstön kanssa vuonna 2021 jälleen kasvua ja uusia avauksia”, sanoo 1.1. aloittava Suomen liiketoimintojen johtaja Kari Halonen.

Lue seuraavaksi