Uutiset

Kuljetuskalusto

Juhani Havia palkittiin vuoden Iveco-myyjänä

Juhani Havia

Iveco Finlandin Juhani Havia palkittiin vuoden Iveco-myyjänä. Juhanin pitkä, lähes 30 vuoden ura Iveco-myynnin parissa ja rautainen ammattitaito siivittivät Juhanin jälleen hyviin myyntilukuihin.

Erityisesti kaasukäyttöisten ajoneuvojen myynnissä Juhanin suoritus on huikea.

”Uskallan väittää Juhanilla olevan paras asiantuntemus biokaasukäyttöisistä hyötyajoneuvoista koko maassa, ja kappalemääräisesti hän on myös varmasti eniten biokaasuautoja myynyt myyjä koko Suomessa kaikki merkit mukaan lukien. Erinomaista työtä”, kommentoi Iveco Finlandin myyntijohtaja Tuomas Virén.

Niels Kristensen Head of Customer Service, IVECO North Europe & Baltics ja Topi Kontula, Achievement of the year.

Achievement of the year

Iveco Finlandin Vaihtoautopäällikkö Topi Kontulan suoritus vuonna 2022 palkittiin vuoden saavutuksena.

Topin osaaminen vaihtoautokaupassa ja kova panostus varaston kiertonopeuden parantamiseen noteerattiin ansaitulla erikoispalkinnolla.

Gazelle of the year

Niels Kristensen ja Jouni Niemi-Korpi

Pitkään Iveco-kauppaa tehnyt Jouni Niemi-Korpi palkittiin ”Gazelle of the year-palkinnolla”. Palkinto myönnetään tunnustuksena hyvästä myyntityöstä ja asiakaspalvelusta Oulun ja Pohjois-Suomen alueella.

”Jouni on pitkän linjan Iveco-kauppias, joka tuntee tuotteet, asiakkaat ja asiakkaiden tarpeet. Niemi-Korpi Oy on tehnyt hyvää työtä Oulun alueella ja panostanut kovasti myös jälkimarkkinoinnin kehittämiseen. Panostus ja aktiivinen työ näkyy hyvinä tuloksina myös autokaupassa”, kertoo Iveco Finlandin Tuomas Virén.

Aftermarket hero of the year

Niels Kristensen ja Juuso Väyrynen

”Aftermarket Hero” -tittelillä palkittiin Niemi-Korpi Oy:n Tupoksen Iveco-huoltopisteen Juuso Väyrynen. Hän on tehnyt hyvää ja systemaattista työtä Tupoksen pisteen jälkimarkkinatoimintojen kehittämisessä.

”Juuso on rautainen ammattilainen, jonka kanssa on aina hyvä tehdä yhteistyötä. Juusolla on vahvasti kaupallinen näkemys ja hän tekee aina kaikkensa, että asiakkaan auto saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin liikenteeseen”, kommentoi Iveco Finlandin jälkimarkkinasta vastaava Haukar Kutal.Lue seuraavaksi