Uutiset

Kuljetuskalusto

JST Prohook -koukkulaite – Kuljetus Kjell Flythström panostaa kippauksen sujuvuuteen

Siuntiolainen Kuljetus Kjell Flythström Oy on monipuolinen kuljetusalan perheyritys, joka palvelee asiakaskuntaa koko maan alueella niin henkilöliikenteen, maansiirtojen kuin rakennustöiden parissa. Innovatiivinen yritys on aina seurannut tekniikan kehitystä ja nyt yrityksen yhteen kuorma-autoon asennetaan edistyksellinen JST Prohook -koukkulaite, joka tehostaa erityisesti parikipin käyttöä.

Purku-, kierrätys- ja metsuripalveluihin sekä betonimurskeen toimitukseen erikoistunut JST Kuljetuspalvelut Oy on pirkanmaalainen yritys, joka alihankkijoineen työllistää noin 15 henkilöä ja saman verran laskutus- ja alihankintahenkilöstöä. Yrityksen oman laajan vaihtolavakaluston vuoksi JST Kuljetuspalveluissa on aina mietitty tehokkaimpia ja turvallisimpia ratkaisuja lavojen hallintaan, ja tätä kautta innovatiivinen yritys on tuonut markkinoille omat JST Prohook -koukkulaitteet.

Laadukkaat komponentit ja materiaalit

JST Prohookin toimintavarmat hydrauliikkasylinterit mahdollistavat matalan vedon ja takaavat kippauksen vakauden.

JST Kuljetuspalveluissa tiedetään hyvin vaihtolavojen käyttöön liittyvät vaatimukset ja koko valmistusprosessissa on huomioitu raskaan työn edellyttämät laatukriteerit.

”Käytämme koukkulaitteiden materiaalina vain erikoislujaa terästä sekä laadukkaita komponentteja. Luotettavat, hyvin tuntemamme alihankkijat hoitavat osien valmistuksen ja kokoonpanon hoidamme omin voimin laadukkaissa tuotanto-olosuhteissa. Tekniikka perustuu hydrauliikkasylinterien käyttöön ja herkästi rikkoutuvia ketjuja ei koukkulaitteessa tarvita.”

”Tiedämme mitä toimivalta vaihtolavaratkaisulta vaaditaan ja esimerkiksi leveämpään kelkkaan, kippausvakauteen sekä parempaan liikkuvuuteen on kiinnitetty huomiota. Parikippiratkaisumme on osoittautunut toimivaksi ja monelle asiakkaalle sen matala veto on ollut eräs ratkaisevimmista tekijöistä koukkulaitteen hankinnassa esimerkiksi asfalttiajotehtävissä”, kertoo JST Kuljetuspalvelun Jukka Tuominiemi.

Autoystävällinen ratkaisu

JST Kuljetuspalveluilla tiedetään hyvin auton kunnossa pysymisen merkitys ja JST Prohookissa on huomioitu tarkoin alustan kestävyys.

JST Kuljetuspalvelut aloittelemassa JST Prohook -koukkulaitteen asennusta Kuljetus Kjell Flythströmin Volvoon. Itse asennustyö sujuu JST Kuljetuspalveluiden ammattilaisilta nopealla aikataululla.

”JST Prohookissa erityisesti alustan runkoon ja akseleihin kohdistuva rasitus on minimoitu, ja sulavan pehmeät hydrauliset liikkeet säästävät kalustoa huomattavasti. Meillä on ollut omissa autoissamme JST Prohookin prototyyppejä käytössä jo vuosien ajan, ja niiden autoja säästävät ominaisuudet ovat tulleet selkeästi esille pitkässä juoksussa. Tämä pitää arvokkaat ajoneuvot ajossa ja tienaamassa rahaa asiakkaalle, eikä turhia huoltotaukoja tarvita. Perushuollot ja varaosapalvelut ovat myös meillä omissa käsissämme, mikä takaa nopean ja mutkattoman palvelun kaikissa tilanteissa”, korostaa Tuominiemi.

Kuljetus Kjell Flythström valitsi JST Prohookin

Pitkän linjan ammattilainen Kjell Flythström tietää tarkoin, mitä ammattimaisessa kuljetustoiminnassa kalustolta vaaditaan.

”Uutta koukkulaitetta hankittaessa parikippiominaisuus oli erittäin tärkeä ja se korostuu etenkin kasettivarustetuissa ajoneuvoissamme. Havaitsimme JST Prohookissa tämän puolen olevan kunnossa ja kävimme tutustumassa laitteen toimintaan paikan päällä. JST Prohook vakuutti käytännöllisyydellään ja hankintapäätös syntyi helposti. Luonnollisesti myös JST Kuljetuspalvelun takaama nopea toimitusaikataulu miellytti ja näin alusta ei ole kauaa poissa ajosta. Tulemme käyttämään koukkulaitetta erityisesti rautaromukuljetuksissa, joten laite asetetaan raskaissa ajoissamme kovalle koetukselle ja seuraammekin tarkoin sen suoriutumista”, tiivistää Kjell Flythström.


Lue seuraavaksi