Uutiset

Kuljetuskalusto

Iveco esittelee kaksi uutta mallia Power Truck Show:ssa

Iveco lanseeraa Power Truck Show:ssa ensiesittelyn muodossa uuden Iveco S-Way:n. Ensiensittelyn tapahtumassa saa myös uusi Daily. 

Ivecon raskas kuorma-auto seuraavalle vuosikymmenelle
Iveco S-Way:ssä yhdistyy kaikki aiempien sukupolvien edistysaskeleet sekä uusi ohjaamo, joka on suunniteltu vastaamaan täysin kuljettajan ja omistajan tarpeita. Kovassa kilpailussa pärjätäkseen logistiikkaoperaattorit tarvitsevat kalustoltaan huippuluokan käytettävyysaikaa, tehokkuutta ja tuottavuutta. Uusi Iveco S-Way täyttää kaikki vaatimukset tarjoamalla täydellisen ja vailla vertaansa olevan kattauksen ominaisuuksia ja palveluita, jotka on kehitetty keskittyen kuljettajaan, kestävyyteen ja uuteen laajennettuun liitettävyyden tasoon, jolla pyritään alentamaan kokonaiskäyttökustannuksia.
Kyseessä on enemmän kuin pelkkä tuote: Iveco S-Way tarjoaa liiketoimintamallin, joka kattaa ajoneuvon koko elinkaaren ja auttaa Ivecon asiakkaita vastaamaan omien asiakkaidensa vaatimuksiin. 

Kestävän kehityksen kuorma-auto
Uusi Iveco S-Way perustuu merkin raskaiden ajoneuvojen malliston erinomaiseen ja kestävään suorituskykyyn sekä vähentää entisestään hiukkasmääriä sekä NOx- ja CO2-päästöjä. Alkuperälleen uskollisena se yhdistää pienet kokonaiskäyttökustannukset mataliin päästöihin. Tämän mahdollistaa ainutlaatuinen HI-SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä, edistyneen moottoriteknologian ja Hi-Tronix -vaihteiston aikaansaama poikkeuksellisen hyvä polttoainetehokkuus sekä useat polttoainetta säästävät ratkaisut, kuten Smart EGR.

 

 


Uusi Iveco Daily
Uusi Daily nostaa liitettävyyden uudelle tasolle ja avaa maailman täynnä uusia palveluja, joista voidaan räätälöidä asiakkaan liiketoimiin ja ajoneuvon käyttötarkoitukseen täydellisesti sopiva paketti. Se tarjoaa täyden valikoiman kuljettajan apuna toimivia ADAS-järjestelmiä ja paranneltuja turvaominaisuuksia sekä takaa luokkansa parhaimman ohjaamomukavuuden ja ajokokemuksen.

Toiminnallinen muotoilu tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta ja kustannusetua
Dailyn tunnistaa välittömästi muotoilustaan, josta on tullut osa sen vahvaa identiteettiä. Tärkeintä on, että jokaisella elementillä on selkeä tarkoituksensa, kuten esimerkiksi uusilla kevytmetallivanteilla, jotka osaltaan optimoivat hyötykuorman, sekä kestävillä led-valoilla, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät kuluja, koska niitä ei tarvitse vaihtaa koko ajoneuvon käyttöiän aikana. Uutta etupuskuria on laajennettu ilmastoinnin lisäämiseksi ja samalla moottorin ja jäähdyttimen suojaamiseksi. Puskuri valmistetaan kuumapuristamalla, minkä ansiosta se on hyvin vankka ja kestävä.

Uusien mallien ohella voit tutustua Power Truck Showssa osastollamme myös muuhun kalustoon:
     – Uusi Iveco S-Way, ensiesittely Suomessa!
     – Uusi Iveco Daily, 35S18A8 V 16 m3
     – Iveco Stralis AD260S40 6×2, Piakon 7,7 m lavalla ja Palfinger PK 22 tm nosturlla
     – Iveco Stralis AS440S46T/P LNG/CNG maakaasutankeilla, 460 hv, veturi

LUE MYÖS: Ivecon uusi raskas mallisto

 

 

Lue seuraavaksi