Uutiset

Kuljetuskalusto

Ilkka Lehtikallio aloitti Renault Trucks myyjänä

1.4.2018 alkaen kuorma- ja pakettiautomyyjä Mika Saaren lisäksi Etelä-Suomen Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoasiakkaita palvelee Ilkka Lehtikallio. Ilkan päätoimipisteenä on Volvo Truck Center Vantaa osoitteessa Osumakuja 4.

Ilkka on monelle Volvo Truck Center asiakkaalle jo ennestään tuttu, sillä hän on työskennellyt Volvo Truck Center Vantaalla vuodesta 2011 korjaamo- ja varaosamyynnissä, sekä Vantaan asiakaspalvelutiimissä. Ennen uraa Volvo Truck Centerissä, Ilkka työskenteli neljä vuotta kuorma-auton kuljettajana jakelu- ja asennustehtävissä.

Sekä Mika Saari että Ilkka Lehtikallio palvelevat pääkaupunkiseudun, Porvoon, Hämeenlinnan, Raaseporin ja Riihimäen alueiden Renault Trucks kuorma- ja pakettiautoasiakkaita. Molempien esimiehenä toimii Volvo Truck Center Etelän aluejohtaja Juha Tahvanainen.

”Panostamme Renault Trucks myynnin kasvattamiseen ja osaamisen vahvistamiseen koko Suomen markkinalla, joten Ilkan rekrytointi on osa tätä päämäärää. Nyt voimme palvella Etelä-Suomen Renault Trucks asiakkaita entistäkin paremmin”, Renault Trucks myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

”On hienoa, että saimme Ilkan mukaan Renault Trucks myyntiin. Ilkalla on pitkä kokemustausta kuljetusalalta, joten hän osaa löytää asiakkaan edun mukaiset kuljetusratkaisut”, Volvo Truck Center Etelä-Suomen aluejohtaja Juha Tahvanainen sanoo.

Lue seuraavaksi