Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiab pidentää Multilift-takuuta

Cargoteciin kuuluva Hiab ilmoittaa antavansa maailmanlaajuisesti pidennetyn kahden vuoden takuuajan MULTILIFT-koukkulaitteille ja -keinukippilaitteille. Uudet takuuehdot koskevat tilauksia, jotka on otettu vastaan viikolta 45 eteenpäin ja jotka toimitetaan tehtaalta 1.1.2017 alkaen. Uutinen pidennetystä takuuajasta julkaistiin Ranskan Lyonissa Pollutec-messuilla.

Uusi vakiotakuu on kaksi vuotta ja koskee kaikkia MULTILIFT-tuotteita. Logiikkaohjattujen MULTILIFT-koukkulaitteiden ja -keinukippilaitteiden uusi runkotakuu on viisi vuotta.

”MULTILIFT-vaihtolavalaitteet tunnetaan suorituskyvystä, kestävyydestä ja luotettavuudesta. Pidennetyn takuun avulla haluamme osoittaa asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme, että me valmistajana luotamme tuotteisiimme. Valmistamme tuotteemme huolellisesti ja uskomme niihin. Uudistettu takuu on myös vastaus markkinoiden tarpeeseen ja auttaa meitä pysymään strategisen kasvun tavoitteissamme”, kertoo Hiabin vaihtolavalaitteiden myyntijohtaja ja tuotepäällikkö Hans Ekman.

MULTILIFT-takuuta voidaan jatkaa vielä kahden vuoden jälkeen Hiab ProCareTM -huoltosopimuksella.

Lisätietoa pidennetystä takuusta

Lue seuraavaksi