Uutiset

Kuljetuskalusto

Goodyeariltä uusia renkaita raskaalle kalustolle

Goodyear lanseerasi ohjaavan ja vetävän akselin KMAX S & D GEN-2 17.5”- ja 19,5”-hyötyajoneuvorenkaansa Solutrans 2023 -messuilla Ranskassa. KMAX GEN-2:n polttoainetehokkuus on parempi, joten se tukee kustannussäästöjä ja pidentää toimintamatkaa eri käyttösovelluksissa, myös sähköajoneuvoissa.

Markkinalähtöinen laajennus

Markkinoiden tarpeet muuttuvat, kun vähempipäästöisten ajoneuvojen tarve ja vaihtoehtoisten käyttövoimajärjestelmien suosio kasvaa. Goodyear vastaa näihin muutoksiin vahvistamalla tuotevalikoimaansa.

Lisäksi monet kuljetusliikkeet etsivät yhä renkaita, jotka ovat kestävät ja luotettavan suorituskykyiset monissa sääolosuhteissa. Kuljetusliikkeet ovat myös kiinnostuneita mahdollisista säästöistä ja vastuullisuuseduista sekä sähköautojen toimintamatkan pidentämisestä.

Goodyear KMAX GEN-2 17.5 19.5” vetävälle akselille

Uudet Goodyear KMAX GEN-2 S & D 17.5″- ja 19.5″-renkaat ovat ihanteellinen valinta sekä perinteisille että sähköautoille. Ne parantavat renkaiden hallintaa ja sujuvoittavat toimintaa. Käyttäjä saa näillä renkailla saman lujatekoisuuden ja luotettavuuden, josta valikoima on tunnettu. Lisäksi niissä on joitain uusia ominaisuuksia, jotka auttavat autokalustoja pääsemään entistä pidemmälle.

Lujatekoinen, luotettava ja taloudellinen

Uudet koot perustuvat todistetusti erinomaiseen KMAX-teknologiaan. Lisäksi niissä on lujatekoiset runkorakenteet ja optimoitu pintakuvio. Ne takaavat seuraavat ominaisuudet:

  • Entistä parempi polttoainetalous (Goodyear KMAX GEN-2 S & D 17.5″- ja 19.5″-renkailla on C-luokitus polttoainetehokkuudessa)
  • Sähköautovalmius
  • Hyvä kilometritulos kaikissa käyttösovelluksissa
  • Monikäyttöisyys erilaisissa käyttösovelluksissa kaukoliikenteestä kaupunkiliikenteeseen
  • Kestävyys vaikeissa käyttöolosuhteissa ja äärimmäisissä ilmastoissa
  • Talviominaisuudet ja koko käyttöiän kestävät vetopito-ominaisuudet, jotka täyttävät uusien ja tulevien säännösten vaatimukset

Goodyear KMAX S&D GEN-2 -renkaissa on myös paljon uusinta hyötyajoneuvon renkaiden teknologiaa, kuten RFID-yhteys, joka tukee optimaalista renkaiden seurantaa.

Goodyear KMAX GEN-2 17.5 19.5” ohjaavalle akselille

Electric Drive Ready

Goodyear KMAX S&D GEN-2 -renkaat ovat sähköautoille soveltuvia. Se tarkoittaa, että ne kestävät sähköautojen suuremman painon ja väännön. Sähköautoihin siirtyminen sekä kaupunki- että seutuliikenteessä luo tarpeen nykyisten renkaan ominaisuuksien säilyttämiselle ja erityisesti sähköautoille kehitettyjen uusien elementtien lisäämiselle niihin:

  • Pienempi vierintävastus on ratkaisevan tärkeä renkaissa, jotta voidaan parantaa niiden energiatehokkuutta ja pidentää sähköauton toimintamatkaa
  • Vetävän akselin renkaiden erityisen jäykkä pinta parantaa vääntöä
  • Paksu sivun kumipinnoitus suojaa kulumiselta kaupunkiajossa
  • Lujatekoinen runko kestää sähköauton aiheuttaman kuormituksen ja takaa kestävyyden renkaan koko käyttöiän ajan


”KMAX S&D GEN-2 lujittaa Goodyearin aseman edistyksellisenä toimijana markkinoilla. Uusien kokojen lanseeraus vahvistaa tarjontaamme, jonka avulla asiakkaat voivat laajentaa käyttösovellusvalikoimaansa ja hyötyvät paremmasta luotettavuudesta”, sanoo Maciej Szymański Goodyeriltä.


Uusi Goodyear KMAX S & D GEN-2 17.5” -19.5” -valikoima tulee myyntiin 1.1.2024.


Lue seuraavaksi