Uutiset

Kuljetuskalusto

GLi myy myös renkaat

GLi-yhtiöt keskittää toimintansa Tampereen Sarankulmaan, jonne yhtiö avasi Mansen Mörinöllä Business Centerinsä. Koulutus- ja toimistotilojen oheen tulee myös uutta palvelua, kun GLi alkaa myydä myös renkaita. ”Varsinainen rengasliike emme ole, sillä alleasennukset eivät normaalisti kuulu tarjontaamme, vain vanteelle asennus myynnin lisäksi”, kuvaa toimitusjohtaja Kristian Lella rengaspalvelua.

GLi:n rengasvalikoima perustuu Colmecin valikoimaan. Tarjonta kattaa kokonaisvaltaisesti erilaiset tarpeet premium-luokan renkaista pinnattuihin ja edullisiin aasialaisiin renkaisiin. Pintavaihtoehtoja on paljon ja kokovalikoima on hyvin laaja.

Ajatuksena GLi:n rengaskaupassa on, että asiakas saa renkaat edullisesti ja voi vaihdattaa ne muiden huoltojen yhteydessä korjaamollaan, jolloin auton ei tarvitse erikseen renkaiden takia pysähtyä. GLi:ltä renkaat saa myös typpitäytöllä.

<img src="   Avajaiset GLi:n Business Centerissä huipentuivat viralliseen avajaisten nauhanleikkuuseen, johon toimitusjohtaja Kristian Lella oli saanut kaveriksi itse pääministeri Alexander Stubbin.

Lue seuraavaksi