Uutiset

Kuljetuskalusto

Firestonen uusi kuorma-autojen rengasvalikoima

Firestone tuo markkinoille uuden, paikalliseen maantieajoon suunnatun kuorma-autojen rengasvalikoiman, jossa on käytetty Bridgestonen ENLITEN-teknologiaa. Edelläkävijäbrändin uusin rengasvalikoima yhdistää hyvän hinta–laatu-suhteen luotettavuuteen. Sen edeltäjävalikoimaa parempi kilometritulos ja polttoainetehokkuus pienentävät kuljetusyritysten kokonaiskustannuksia sekä ympäristöjalanjälkeä.

Luotettavaa suorituskykyä, pienemmät käyttökustannukset

Firestone on toiminut rengasteollisuudessa jo 120 vuotta palvellen asiakkaita, jotka haluavat renkailtaan hyvää vastinetta rahalle. Uudet FS424-, FD624- ja FT524-renkaat on suunniteltu vastaamaan paikallisajon todellisiin haasteisiin ja yritysten odotuksiin. Vetävälle ja ohjaavalle akselille ja perävaunuun suunnattu maantieajon rengasvalikoima tarjoaa parasta mahdollista luotettavuutta.

Firestonen uusien renkaiden kilometritulos on jopa 20 prosenttia edeltäjiään parempi2, mikä tarkoittaa 10 prosenttia alhaisempia kilometrikustannuksia. Uuden valikoiman myötä polttoainetehokkuus on myös parantunut, sillä vierintävastus on jopa 15 prosenttia edeltäjärenkaita parempi2. Lisäksi Bridgestonen pinnoitusratkaisujen ansiosta yritykset voivat helposti pidentää renkaiden käyttöikää, mikä alentaa kokonaiskustannuksia entisestään.

Renkaiden pidemmän käyttöiän ja optimoidun polttoainetehokkuuden taustalla on ENLITEN-teknologian käyttöönotto. Teknologiaa käytetään ensimmäistä kertaa Firestonen paikallisajoon tarkoitetuissa maantierenkaissa. Se optimoi kuljetusyritysten kokonaiskustannukset ja vauhdittaa niiden omaa vastuullisuusmatkaa. Enliten-rengasteknologialla tarkoitetaan Bridgestonen innovatiivista lähestymistapaa rengaskehitykseen. Useita huipputeknologioita yhdistelevä ratkaisu tarjoaa parhaan turvallisuuden ja erinomaisen suorituskyvyn kuljettajille ja parantaa renkaiden vastuullisuutta.

Kilpailukykyiset märkäpitoluokitukset ja 3PMSF-merkintä osoittavat, että uusiin renkaisiin voi luottaa vuoden ympäri.

Firestonen uusi kuorma-autonrengasvalikoima laajenee edeltäjään nähden kuudella uudella koolla, joten asiakkailla on enemmän mistä valita. Ensimmäiset koot saapuvat markkinoille syyskuussa 2023 ja loput vuoden 2024 aikana. Uusi valikoima korvaa nykyisen Firestone Plus ‑valikoiman.

Christoph Frost, Director Commercial Products Bridgestone Central Europe, kommentoi: ”Kuljetusyritykset tarvitsevat renkaita, joissa ympärivuotinen luotettavuus yhdistyy alhaisiin kokonaiskustannuksiin – etenkin nykyisessä toimintaympäristössä. Ottamalla ENLITEN-teknologian käyttöön ensimmäistä kertaa Firestone vastaa asiakkaiden todellisiin tarpeisiin ja kehitti uuden kuorma-autojen rengasvalikoiman, jonka on tarkoitus nousta keskisegmentin ykkösvalinnaksi. Laajassa kokovalikoimassa markkinoille tulevat FS424-, FD624- ja FT524-renkaat merkitsevät virstanpylvästä niin Firestone-brändille kuin fiksua rengasvalintaa arvostaville kustannustietoisille kuljetusyrityksille.”


Lue seuraavaksi