Uutiset

Kuljetuskalusto

Ensimmäinen uusi Volvo FH myytiin huutokaupalla

Ducournaun laivastossa on jo ennestään yli 300 Volvo kuorma-autoa. Nyt hankittu auto on ainutlaatuinen, huipputason ominaisuuksilla varustettu erikoisversio, jonka etuosassa on ”numero yksi” -tunnus.

“Olen hyvin tyytyväinen, että voitin huutokaupan ja ensimmäisen uuden FH-Volvon. Jo 70-luvun lopulla olin ensimmäinen Ranskan eteläosissa, jolla oli Volvo F12 –kuorma-auto.  Useiden vuosikymmenien ajan olen myös tukenut erilaisia hyväntekeväisyyskohteita,” sanoo Jean-Pierre Ducournau.

Huutokaupan sivuilla vieraili kaikkiaan 165 000 kävijää. Kymmenpäiväisen huutokaupan aikana yksittäisiä huutajia oli 35 ympäri Eurooppaa ja huutoja kertyi lähes 100 kappaletta. Alusta saakka oli selvää, että voittotarjous olisi suuri, sillä markkinahinta ylittyi jo ensimmäisen päivän jälkeen.

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että niin monet olivat valmiita maksamaan niin suuren summan ensimmäisestä uudesta Volvo FH -kuorma-autosta. Se kertoo paljon paitsi kuorma-auton arvosta ainutlaatuisena keräilykappaleena, myös sen vetovoimasta, sanoo Volvo Trucksin toimitusjohtaja Claes Nilsson.

Huutokaupan kaikki tuotot lahjoitetaan Star for Life –ohjelmaan, jonka avulla pyritään pysäyttämään HIV:n leviäminen Etelä-Afrikan nuoren väestön keskuudessa. Star for Life haluaa innostaa nuorta väestöä uskomaan unelmiinsa ja tulevaisuuteensa. Ohjelma kannustaa nuoria elämään tavalla, joka mahdollistaa elämän ilman AIDSia. Volvo Trucks rahoittaa ohjelmaa 16 koulussa eri puolilla Durbania ja Johannesburgia.

Keväällä 2013 Jean-Pierre Ducournau kutsutaan Etelä-Afrikkaan juhlatilaisuuteen, jossa hän luovuttaa lahjasumman henkilökohtaisesti saajaksi valitulle koululle.

“Olen hyvin tyytyväinen, että voin auttaa näitä lapsia”, päättää Ducournau.

Lue seuraavaksi