Uutiset

Kuljetuskalusto

Ekeri osti OF Ekeri Ab:n koko osakekannan

Pedersören Kolpissa toimiva päällirakenne- ja perävaunuvalmistaja Oy Ekeri Ab on hankkinut kokonaisuudessaan omistukseensa OF Ekeri Ab:n, joka on Ekeri-tuotteiden ruotsalainen maahantuoja ja jälleenmyyjä.

”Olemme erittäin iloisia, että kaupat on nyt tehty ja odotamme pääsevämme työskentelemään entistä tiiviimmin yhtiön mahtavan henkilökunnan kanssa”, Ekeri Oy Ab:n toimitusjohtaja Matti Laurila sanoo.

Kaikki OF Ekerin työntekijät jatkavat yhtiössä, ja yhteistyö ruotsalaisten asiakkaiden kanssa on jatkossakin etusijalla.

Entinen markkinointipäällikkö Fredrick Gripenwarg siirtyy varatoimitusjohtajaksi kaupan yhteydessä. Siirtymäkauden aikana Fredrick työskentelee rinnakkain nykyisen toimitusjohtajan Claes Olssonin kanssa siirtyäkseen myöhemmin toimitusjohtajaksi. Entiset osakkaat Claes ja Bo Olsson jatkavat kumpikin yhtiön palveluksessa myyjinä.

”Tämä kauppa ei merkitse vauhdin hidastamista, pikemminkin päinvastoin. Minä ja Bo odotamme suurella innolla, että voimme keskittyä mahtaviin asiakkaisiimme täysimääräisesti”, Claes Olsson sanoo.Lue seuraavaksi