Uutiset

Kuljetuskalusto

DAF:n jälleenmyyntiverkosto laajenee Savon ja Pohjois-Karjalan alueille

Iisalmelainen Driv-Yhtiöt oy ja Daf-kuorma-autojen maahantuoja Nordic Truckcenter oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka myötä Dafin myyntiverkosto laajenee Savon ja Pohjois-Karjalan alueille.

”Daf-sopimus tukee hyvin liiketoimintaamme sekä kasvutavoitteitamme, ja siksi olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä. Uskomme vankasti Dafin kilpailukykyyn sekä kasvumahdollisuuksiin, ja haluamme olla osa Dafin kasvua Suomessa”, sanoo Driv-Yhtiöt oy:n omistaja Ari Nousiainen.

”Sopimuksemme Driv-Yhtiöiden kanssa tukee hienosti kasvustrategiaamme Suomessa. Dafin myyntiedustus tuodaan nyt uudelleen Savon ja Pohjois-Karjalan seuduille, jotka ovat meille merkittäviä markkina-alueita. Yhdessä Driv-Yhtiöiden kanssa saamme lisättyä Dafin tunnettuutta ja näkyvyyttä näillä alueilla. Heidän kokeneet ja ammattitaitoiset myyjänsä tuovat arvokasta lisäosaamista DAF-kuorma-autojen myyntiin”, sanoo Nordic Truckcenter oy:n maajohtaja Sampsa Rouhiainen.

Dafin vahva kasvu jatkuu koko Euroopassa

Daf on jo Euroopan toiseksi suurin tuotemerkki raskaissa kuorma-autoissa ja markkinajohtaja seitsemässä Euroopan maassa tässä segmentissä. Lisäksi se on Euroopan markkinajohtaja vetoautosegmentissä.

”Dafin kilpailukyky perustuu erityisesti luotettavuuteen, mataliin käyttökustannuksiin ja erinomaiseen ajomukavuuteen. Dafilla on myös kattava valikoima alustoja ja erikoiskäyttöön tarkoitettuja autoja, joten pystymme vastaamaan kaikkiin kuljetustarpeisiin”, sanoo Nordic Truckcenter oy:n myyntipäällikkö Paul Cederberg.

Daf CF- ja XF-mallit on valittu vuoden kansainväliseksi kuorma-autoksi 2018.

Lue seuraavaksi