Uutiset

Kuljetuskalusto

DAF-kiertue kiinnosti

Kevään aikana DAF-kuorma-autot ovat olleet koeajettavissa useilla paikkakunnilla. Asiakkailla on ollut mahdollisuus koeajaa sekä LF-, CF- että XF-mallien autoja. Seinäjoelta käsin DAF-myyntiä pohjalaismaakunnissa hoitaa MS-Truck Oy:n automyyjä Esa Mansikkamäki.

CT-Finland Oy:n kevätkiertueen pysähtyminen Seinäjoella toukokuun lopulla osoitti selvästi, että DAF kiinnostaa myös pohjalaismaakunnissa. Kiinnostunutta väkeä virtasi paikalle tasaisesti, mikä piti isäntäväen kiireisenä. Aiemmin samalla viikolla myös Kokkolassa ja Vaasassa kävijöitä oli runsaasti. Kolmella paikkakunnalla koeajoja tehtiin viikon aikana Mansikkamäen mukaan noin 130.

Koeajettavana olivat LF jakeluauton alusta, kolmiakselinen CF koukkuvaihtolavalaitteella sekä takatelinen XF puoliperävaunun vetoauto.

Esa Mansikkamäki kertoo, että autoista on tullut hyvää palautetta. ”Äänettömyyttä, ajettavuutta ja vaihteiston toimintaa on kehuttu”, hän sanoo. DAF-kiertueen vierailu tuotti Mansikkamäelle runsaasti työtä tarjousten tekemisen parissa. ”Yksi kauppakin tehtiin päivien aikana”, Esa Mansikkamäki iloitsee. Kysytyimpiä ovat CF- ja XF-mallit, joista tarjouksia on kysytty hyvin erilaisiin ajotehtäviin, kolme- ja neliakselisina.

Lue seuraavaksi