Uutiset

Kuljetuskalusto

DAF CF palkittiin Slovakiassa

DAF CF Construction -sarja on voittanut arvostetun Top Bau Truck 2019 -palkinnon Slovakiassa. Palkinnon myönsi alan johtava aikakauslehti Transport a Logistika. Sekä liikennöitsijät että kuljettajat valitsivat tämän DAF:n kestävien kuorma-autojen sarjan Slovakian markkinoiden parhaaksi lavakuorma-autosarjaksi niiden kestävyyden, suuren hyötykuorman, alhaisten käyttökustannusten, tehokkaan voimansiirron ja erinomaisen kuljettajaystävällisyyden ansiosta.

”Laadukas DAF CF Construction -sarja on slovakialaisten asiakkaiden suosikki, sillä se täyttää nykypäivän liiketoimintojen vaatimukset ja tarjoaa samalla erinomaisen ajomukavuuden kuljettajalle”, sanoo Viliam Bujna, LUXUR Median toimitusjohtaja ja Transport a Logistika -lehden julkaisija. ”DAF:n kestävien lavakuorma-autojen valikoima takaa lisäksi markkinoiden suurimmat hyötykuormat alhaisimmilla käyttökustannuksilla.”

”Lisäksi alan uusimmat, tehokkaat moottorit toimivat täydellisesti yhteen TraXon-automaattivaihteistojen ja DAF:n oman, laajan akselivalikoiman kanssa”, Bujna lisää. ”Yhdessä ne tarjoavat alan parhaan suorituskyvyn maantie- ja maastoajossa. Cf Construction -kuorma-autot ovat yksinkertaisesti loistavia lavakuorma-autoja. Tätä mieltä ovat myös kuljettajat, sillä kuorma-autojen mukavuus on aivan omaa luokkaansa tässä segmentissä: ne ovat jopa yhtä mukavia kuin kaukokuljetukseen käytettävät ajoneuvot.”

Palkinto, josta voimme olla ylpeitä 

”Olemme todella ylpeitä Top Bau TRUCK 2019 -palkinnosta”, lisää Richard Zink, DAF Trucksin hallituksen jäsen ja markkinointi- ja myyntipäällikkö. ”Tämä palkinto on hieno kunnianosoitus arvovaltaiselta slovakialaiselta asiantuntijaraadilta. Palkinto myös osoittaa, että tasakuorma-automme ja lavakuorma-automme ovat yhtä laadukkaita kuin palkitut vetoautomme: ne ovat tehokkaita, luotettavuudessaan verrattomia ja erittäin mukavia.

DAF laajentaa rakennusteollisuudessa käytettävien ajoneuvojensa valikoimaa

DAF haluaa vahvistaa mainettaan jokaiseen käyttötarpeeseen sopivien kuorma-autojen valmistajana. Siksi se on hiljattain laajentanut tuotevalikoimaansa, joka kattaa nyt useita uusia kokoonpanoja. Valikoimaan kuuluu muun muassa 8×4-tasakuorma-auto (”tridem”), jossa on kaksoiskäyttöteliakselisto sekä ohjattu takateliakseli. Alankomaalainen kuorma-autovalmistaja on myös lisännyt valikoimaansa 10 tonnin etuakselin ja täysin uuden 7,5 tonnin ohjaamattoman teliakselin.

LUE MYÖS: DAF:n jälleenmyyntiverkosto laajenee Savon ja Pohjois-Karjalan alueille

Lue seuraavaksi